Skip Navigation Links

Otoparkların bakım ve onarım çalışması sürüyor

İskenderun Belediyesi muhtelif otoparkların bakım ve onarım çalışması sürüyor

Yaşam   A+a-

 
  İskenderun Belediyesi’nin muhtelif otoparklarının bakım ve onarım çalışması devam ediyor.
Ulucami caddesi Hasan Baba Restoran ve Ekonomi Dünyası arkasındaki otoparkta zemin kaplama çalışması tamamlandı.
 
  Otoparktaki araçlar için çelik sistem gölgeliklerin montajı yapılıyor. Kamera (güvenlik sistemi), aydınlatma ve otopark giriş çıkışlarının kontrol altına alınması ve kolaylaştırılması amacıyla otopark otomasyon sistemi (giriş-çıkış bariyerleri) vasıtasıyla plaka tanıma ve kartlı geçiş sistemi çalışması devam ediyor.
 
  Şehit Pamir Caddesi Belediye İşhanı arkasındaki otoparkın çevre ihata duvarları örüldü. Otoparkın zemin kaplama çalışması başladı. Aydınlatma sistemi tamamlandı. Oto yıkama yeri ve çevre peyzaj çalışmaları sürüyor.
  Şehit Pamir Caddesi Çok Katlı Otopark binasının bakım ve onarımı tamamlandı. Dış cephe boyası yenilenerek güzel bir çehreye kavuşan Çok katlı otoparkta, otomasyon sistemi, kamera güvenlik sistemi kurulumuna başlanacak.
 
  Şehit Pamir Caddesi Belediye İşhanı arkası, Ulucami caddesi Hasan Baba Restoran ve Ekonomi Dünyası arkası ve Belediye Hizmet binası arkasındaki açık otoparklar ile Şehit Pamir caddesi Çok Katlı otopark binasının bakım ve onarımlarının yapılmasını kapsayan çalışmayla, otoparkların hem kapasitesi arttırılacak, hem de daha nezih ve düzenli hale gelecek.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet