Skip Navigation Links

Atıksu kanalizasyon şebekesi inşaat çalışması yapılıyor

Modernevler Mahallesi’nde atıksu kanalizasyon şebekesi inşaat çalışması yapılıyor

Gündem   A+a-


İSKENDERUN ATIKSU ŞEBEKE ÇALIŞMASI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 
  Modernevler Mahallesi’nde atıksu kanalizasyon şebekesi inşaat çalışması yapılıyor
 
  Modernevler Mahallesi’nde atıksu kanalizasyon şebekesi inşaat çalışması yapılıyor. Atıksu kanalizasyon şebekesi inşaat çalışması, Şehit Er Remzi İlboğa kışlası yanında gerçekleştiriliyor.
 
  İskenderun Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Mustafa Kemal, Gürsel ve Modernevler Mahalleleri yağmursuyu-atıksu kanalizasyon inşaatı yapım işi kapsamında, Modernevler mahallesi Şehit Er Remzi İlboğa kışlası sahasındaki askeri tesisler ve bu kışla yanında Modernevler mahallelerinin önemli bir yerleşim alanının, olmayan atıksu kanalizasyon şebekesi inşaatı çalışmaları yapılıyor.

 
 
 
   Yağmursuyu drenaj kanalı inşaat çalışması sürüyor
 
   İskenderun’u sel riskinden tamamen kurtaracak olan yağmursuyu drenaj kanalı inşaatı çalışmasıLiman B kapısı karşısında ve Mustafa Kemal Mahallesi Hasan Ali Yücel caddesinde devam ediyor.
 
  Bu çalışma, Mustafa Kemal, Gürsel, Modernevler ve Meydan mahalleleri ile Mustafa Kemal Üniversitesi yerleşkesi alanında yağmursuyu baskınına son verecek.
 
  Daha önce Dr.Sadık Ahmet Caddesi ve E-91 Karayolu üzerinde inşa edilen yağmursuyu drenaj kanalları, aşırı yağışlarda yağmursularının hemen deşarjını sağlıyor ve İskenderun’da artık sorun yaşanmıyor.
 
  Yeni inşa edilen drenaj kanallarıyla İskenderun’da yağmursuyu drenajı bütünüyle çözümlenmiş olacak.
 

Atıksu kanalizasyon şebekesi inşaat çalışması yapılıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet