Skip Navigation Links

AK Parti Belediyeciliğiyle Arsuz Cennet Olur!

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kuruluyla birlikte 8.gunhaber’i ziyaret etti.

Gündem   A+a-


ORHAN KARASAYAR 8.GÜN HABER ZİYARET 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 
  8. Gün Haber Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ı ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar:
 
  AK Parti Belediyeciliğiyle Arsuz Cennet Olur!
 
  AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kuruluyla birlikte 8.gunhaber’i ziyaret etti.
 
  Bölgeye yapılan ve yapılacak hizmetlerin yanı sıra gündemin ana maddesini ise Arsuz İlçesi oluşturdu.

 
  8. Gün Haber Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ın, haber Portalı ve gazetenin yayın politikası ve çalışma sistemi hakkında bilgiler verdiği giriş konuşmasını ilgiyle dinleyen Karasayar, haber portalının gündemi en sıcak ve en hızlı bir şekilde dünyaya taşıyor olmasının ciddi bir başarı olduğunu belirtirken aynı zamanda haberlerin televizyon formatında seslendirme boyutuyla yayınlanmasının da büyük bir başarı olduğuna vurgu yaptı.
 
 
  Oldukça neşeli ve hoşsohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette, geçtiğimiz dönem AK Parti’den İskenderun belediye başkan adayı olan Seyfi Dingil de hazır bulundu.
Arsuz’a yapılması gereken hizmetlere, AK Parti Hükümetinin belediyecilik anlayışıyla yapılacak hizmetlerin bölgeyi şahlandırmaya yeteceğine dikkat çeken Milletvekili Karasayar, İskenderun Devlet Hastanesi olarak hizmet veren eski SSK Hastanesi binasının yıkılarak çok modern bir hastane inşa edileceğini müjdeledi.
 
  Arsuz’da tüm kurumların oluşturulmasında modern yapılar, bölgeyi kalkındıracak icraatlarla ciddi bir atılım yapmak hedefinde olduklarını belirten Karasayar, 50 yıllık Arsuz yolu sorununun çözülmesinin de AK Parti iktidarına nasip olmasının sevindirici olduğuna vurgu yaptı.
Arsuz’da iyi bir aday araştırması içinde olduklarını belirten Karasayar, bölgede yaşayan herkesi kucaklayacak, projeleriyle Arsuz’u bir turizm cenneti yapacak bir adayla yola çıkmak hedefiyle alternatif isimleri değerlendirmeye aldıklarını söyledi.
  İskenderun’da ne olarak değerlendireceği merak konusu olan eski adliye sarayının Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM)’a tahsisinin gündemde olduğunu belirtirken, aynı zamanda İskenderun’u AK Partili belediyeyle buluşturduklarında da bu binada farklı çalışmalara da izin vereceklerini anlatan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, eski adliye sarayı binasının butik otel olarak değerlendirilmesine halkın sıcak bakmadığını da ifade etti.
 

 
AK Parti Belediyeciliğiyle Arsuz Cennet Olur! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
kamil 23 Temmuz 2013 Salı
ak parti belediyeciliği ile arzur gibi eşsiz biryer yok olur çöplük olur.Oraya şunu kuracaz bunu kuracaz der yakar yıkarlar.Bence oranın belediyesinin tek ihtiyacı nakit
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet