Skip Navigation Links

Gazeteci Aşkar, Durmak Bilmiyor

Gazeteci Cahit Aşkar, Yayladağı'ndaki ziyaretlerine devam ediyor.

Medya   A+a-

 
   Gazeteci Aşkar, Durmak Bilmiyor
 
  Gazeteci Cahit Aşkar, Yayladağı'ndaki ziyaretlerine devam ediyor. Yayladağı aşığı olarak bildiğimiz Aşkar, memleketi Yayladağı'nda ziyaretlere ve hizmetlere doymuyor.
 
  Hemen hemen her gün Yayladağı'na giden Aşkar, esnaflarla oturup onların sorunlarını dinliyor. Pazar günü ziyaretlerde bulunan Aşkar, Yayladağı esnafıyla bir araya geldi. Genel olarak Yayladağı'nın sorunlarının dile getirildiği ziyarette, esnafların sorunları da dinlendi. Sorunları not alan Aşkar, çözüm arayışları için çalışmalara başladıklarını, her şey Yayladağı için sözüyle yola çıktıklarını kaydetti.
  Teravih namazı sonrası Yayladağı Hacı Hüseyin merkez camii önünde oturan grup, saatlerce sorunlar hakkında konuştu, ziyarette bulunan esnaflarda Aşkar'ın yapmışı olduğu ziyaretlerden çok memnun olduklarını, sorunlarını anlatacak birilerinin olmasının rahatlatıcı olduğunu kaydettiler.
 
  Merkez ziyaretlerinin yanı sıra belde ve köylere de ziyaretlerde bulunan gazeteci Aşkar, pazar akşamı Yayladağı'na bağlı Yukarı Pulluyazı köyünü ziyaret etti. Burada köy halkıyla görüşen Aşkar, geçtiğimiz yıl Suriye'de çıkan rüzgarın da etkisiyle Türkiye'ye sıçrayan yangınlarda kaybettiğimiz ormanlarla alakalı görüştü. Bölge de bir an önce yeşil alanların oluşturulması gerektiğini vurgulayan gazeteci Aşkar, sınır köylerinin de tarım ve hayvancılık konularında bilgilendirilmesi gerektiğini kaydetti.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet