Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Osmaniye Belediye Başkanı Kara’dan İsdemir İşçisine destek!

skenderun Demir Çelik Fabrikasında, işçi işveren arasında yapılan toplu sözleşmeden sonuç çıkmayınca 15 Temmuz’da greve çıkan İsdemir işçilerine Osman

Gündem   A+a-

 
  Osmaniye Belediye Başkanı Kara’dan İsdemir İşçisine destek!
 
  İskenderun Demir Çelik Fabrikasında, işçi işveren arasında yapılan toplu sözleşmeden sonuç çıkmayınca 15 Temmuz’da greve çıkan İsdemir işçilerine Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’dan da destek geldi.
 
  Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Çelik-İş İskenderun Şube Yönetimini İskenderun şubesinde ziyaret eden Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu ve Osmaniye MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, greve açık destek verdiklerini vurguladılar. İsdemir işçilerinin 15 Temmuz günü başlatmış olduklarını grevi desteklerini açık açıkça ifade eden Belediye Başkanı Kara, “Grev günü işçilerin yanında olmayı arzu ederdik. Fakat, geç haberdar edilmemden ötürü katılamadım. Ama şunu yürekten söylemek isterim ki, İsdemir işçilerinin bu haklı mücadelelerinin her zaman için yanındayım. Osmaniye halkı da bu grev destek vermektedir” dedi. Bu haklı işçi hareketinin her zaman için yanında olduklarının altını çizen MHP İl Başkanı Kuyulu ve İlçe Merkez Başkanı Kardaş, grev boyunca üzerlerine düşen herhangi bir görev var ise yapmaya hazır olduklarının altını çizdiler.
 
  Gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, “Toplu iş görüşlerinde gönül isterdi ki masa başında anlaşmaya varmaktı. Her zaman için uzlaşma masasında kaçan taraf işveren oldu. Biz sadece daha önce yıllarda bize verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyoruz” dedi ve desteklerinde dolayı da gelen konuklara teşekkür etti.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş