Skip Navigation Links

Ali Uysal'a Muhtarlardan Plaket..

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Denizciler Beldesi'nde faaliyete girdiği günden bu yana yörenin kentsel dönüşümüne önemli katkı sunan, katkı sunark

Gündem   A+a-


 
Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Denizciler Beldesi’nde faaliyete girdiği günden bu yana yörenin kentsel dönüşümüne önemli katkı sunan, katkı sunarken de sosyal sorumluluklarını ihmal etmeyen Uysal İnşaat’ın Sahibi Ali Uysal’a teşekkür plaketi verildi.
 
Denizciler Beldesi’ne kazandırdığı modern mimarisiyle Şehit Polis Kazım Şengül Polis Merkezi’ni kazandıran Uysal İnşaat’ın sahibi Ali Uysal’a anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek birer plaket takdim eden Fatih Mahallesi Muhtarı Hasan Dönmez, Çamlık Mahallesi Muhtarı Ferhat Çalışkan, Akdeniz Mahallesi Muhtarı Mehmet Ağça, Şirinyurt Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç, sadece yaptığı inşaatların kalitesiyle değil, kişiliği ve sosyal çevreye duyarlılığıyla da Ali Uysal’ın örnek bir kişi olduğunu belirterek teşekkür ettiler.
Fatih Mahallesi muhtarı Hasan Dönmez, muhtarlar adına yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Memleketimize, Denizcilerimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ve bir polis karakolu, bir araç alıp hediye ettiğinden dolayı biz mahalle muhtarları sizlerin huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Bunların yanında Bitişik Köyü’ne bir çocuk parkı sözü verdi.”
 
Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal da muhtarların ziyareti ve takdim ettikleri plaketlerden dolayı duyduğu mutluluğu ve gururu ifade ederken şöyle dedi: “Denizciler Beldesi’nde Uysal İnşaat olarak, ilköğretim okullarımızda, yeni ismi Anadolu lisesi olan Denizciler Lisesine, Fatih Mahallesi, Akdeniz Mahallesi, Şirinyurt Mahallesi, Çamlık Mahallesi olmak üzere, bütün muhtarlarımızla ilişkilerimizi en üst seviyede tutmaya özen gösterdik. Zaman zaman okullarıyla alakalı, zaman zaman sokaklarıyla alakalı, zaman zaman fakir vatandaşlarımıza elimizden geldiği kadar ekmek, aş, yakacak vermeye özen gösterdik. Biz bu beldenin ekmeğini yiyoruz, havasını soluyoruz, suyunu içiyoruz, biz bu beldeden kazanıyoruz mümkün mertebeyle kazandıklarımızı bu beldede yemeye özen gösteriyoruz. Karakolunu yaptığımız açılış töreninde Sayın Vali’mizin de telaffuz ettiği gibi inşallah önümüz de ki 5 yıl içerisinde yine beldemiz sınırları içerisinde Hanife Uysal ilköğretim okulu yapacağız diye taaddütte bulunduk. Basın mensubu arkadaşlarıma ve muhtarlarıma bu teveccühten ötürü teşekkür ediyorum. “
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet