Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Düğünü Korsanlar Bastı!

İskenderun İssos’ta gerçekleşen düğün törenini korsanlar bastı.

Magazin   A+a-


OSMANİYEORGANİZE KRON FİLTRE DÜĞÜN 8.GÜN HABER ile dm_51c08631712b4
 
  Bu Düğünü Korsanlar Bastı!
 
  İskenderun İssos’ta gerçekleşen düğün törenini korsanlar bastı. Davetliler arasında da heyecana neden olan korsanların müdahelesi ise yakışıklı damat Şafak Saygılı’nın devreye girmesiyle savuşturuldu.
 
  Tabi bu yaşananların tamamı bir senaryo ve bu senaryonun bir parçası da korsanlardı. Bol atraksiyonlu bir film sahnesini aratmayacak senaryo ile davetlilerin arasına giriş yapan Duygu-Şafak Saygılı çifti, bir ömür boyu mutluluğa “Evet!” dedikleri düğün merasiminde davetlilerin alkışları arasında ilk danslarını yaptılar.
 
  Osmaniye OSB’de faaliyet gösteren Kron Filtre’nin ortağı Duran Saygılı’nın oğlu ve fabrika Genel Müdürü Şafak Saygılı, Dik ailesinin güzel kızı öğretmen Duygu Dik’le hayatını birleştirdi.
 
 
  Yıllarca hafızalardan silinmeyecek bir senaryo ile davetlilere heyecanlı anlar yaşatan Duygu (Dik)-Şafak Saygılı, gezi teknesiyle geldikleri İssos Otel’e görkemli bir giriş yaptılar.
 
  Mutlu çiftin kır düğün alanına girmelerine ramak kalmıştı ki, bir anda korsanlar etraflarını sardı. Hayat arkadaşını korumak adına korsanları bir bir savuşturan Şafak Saygılı, davetlilerinden de büyük alkış topladı.
 
  Mutlu çiftin ömür boyu birlikteliğine onay ise korsanların liderinden gelince herkes rahat bir nefes aldı.
 
  İş dünyası ve siyaset dünyasını bir araya getiren, atraksiyon dolu düğün töreni ise uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek kadar güzeldi.
  Sanatçıların canlı performansıyla güzel bir düğün törenine tanık olan davetliler, Saygılı ve Dik ailelerinin de mutluluğuna ortak oldular.
 
  Elmas-Duran Saygılı ile dünürleri Zuhal-Ali Dik çifti gece boyunca hem doyasıya eğlendiler, hem mutluluklarına ortak olmak için orda bulunan tüm davetlilerle de tek tek ilgilendiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu Düğünü Korsanlar Bastı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş