Skip Navigation Links

Rüya gibi düğünle dünyaevine girdiler

Yenigün Gazetesi sahibi Korhan Canbolat rüya gibi bir düğün ile İskenderun Adliye personeli Sonay Cebiş ile dünya evine girdi.

Magazin   A+a-


SONAY KORHAN ÇİFTİ DÜĞÜN TÖRENİ 8.GÜN HABER ile dm_51c08631712b4
 
  Yenigün Gazetesi sahibi Korhan Canbolat rüya gibi bir düğün ile İskenderun Adliye personeli Sonay Cebiş ile dünya evine girdi.
 
  Korhan Sonay çifti Muhteşem bir YENİGÜN Coşkusu yaşadı
 
  İskenderun’da günlük olarak yayınlanan Yenigün Gazetesi sahibi Korhan Canbolat Sonay Cebiş ile muhteşem bir düğün merasimi ile dünyevine girdiler.
Sapphire Düğün salonunda düzenlenen düğün gecesinde genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
 
  Rüya gibi başlayan ve canlı müzik eşliğinde devam eden gecede Sonay Korhan çiftinin nikahını ise Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar kıyarken, nikah şahitliklerini ise Hakim Mehmet Karagöz ile Gökhan Çevik ve Özgür Altunbaş yaptılar ve genç çiftlerin evliliklerine şahit olduklarını ifade ettiler.

 
 
  Gelin ve damadı böylesi anlamlı bir gecede aile yakınları sevenleri dostları, adliye personelleri ve gazeteci meslektaşları da yalnız bırakmadılar. Gece boyunca canlı müzik ve davul zurna eşliğinde halay çeken, dans eden Sonay Korhan çifti güzellikleri ve şıklıkları ile de göz kamaştırdılar. Allah Nazardan saklasın dedirtecek bu muhteşem gecenin finalinde ise genç çift yaş pastayı birlikte keserek, bir ömür boyu sürecek mutluluğa da adım atmış oldular.
 
 

 
 
 
 
 
 
Rüya gibi düğünle dünyaevine girdiler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet