Skip Navigation Links

Antakya Belediyesi'nden temizlik kampanyası

Antakya Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İşbirliği Yaparak Temizlik Kampanyası’nı Sürdürüyor…

Gündem   A+a-

 
  Antakya Belediyesi sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak kentte temizlik kampanyası’nı sürdürüyor.
 
  Antakya Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının da katılımı ile Antakya’da “Temiz Çevre, Temiz Cadde ve Sokaklar” adı verilen kampanya vatandaşlarında desteği ile gerçekleştiriliyor.
 
  “Temiz Çevre, Temiz Cadde ve Sokaklar” adı verilen kampanya kapsamında Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın da katılımı ile ilk olarak Kurtuluş Caddesi’nde bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.
 
  Antakya Belediyesi temizlik ekiplerinin destek verdiği çalışmada, Kurtuluş Caddesi baştanbaşa köpüklü su ile yıkandı ve temizlendi.
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, temiz bir çevrede yaşamanın her insanın en doğal hakkı olduğunu ifade ederek, “Temiz Çevre, Temiz Cadde ve Sokaklar sloganı ile yola çıktığımız bu kampanya ile belediyemizin yürütmekte olduğu temizlik çalışmalarına sivil toplum kuruluşlarımızı ve vatandaşlarımız da katıyoruz. Birlikte daha güzel ve daha temiz bir Antakya için çalışıyoruz. Cadde ve sokaklarımızı bugün Kurtuluş Caddemizde olduğu gibi yıkayacak ve pırıl pırıl bir Antakya oluşturacağız. Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızı bu çalışmamıza destek olmaya davet ediyorum.” dedi.
 
  Antakya Belediyesi’nin Kurtuluş Caddesi’nde başlattığı temizlik kampanyasına Hatay Gönüllüler Konseyi Derneği üyeleri de destek vererek katılım gösterdi. Bu arada, çalışmaya destek veren esnafa ve vatandaşlara sıvı sabun ve temizlik önlükleri hediye edildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet