Skip Navigation Links

Başsavcı Enis Yavuz Yıldırım HGC'yi Ziyaret Etti

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC), Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım ile Basın Savcısı Ahmet Yatkın'ı konuk etti.

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC), Hatay Cumhuriyet BaşsavcıEnis Yavuz Yıldırım ile Basın Savcısı Ahmet Yatkın'ı konuk etti.
Başsavcı Yıldırım, Hatay'da güçlü bir basın olduğunu belirterek, çalışmalarının da çok uyumlu bir şekilde devam ettiğini dile getirdi.
Yeni adliye binasında elektronik mübeşir sisteminin de bu hafta içinde vatandaşların hizmetine gireceğini vurgulayan Başsavcı Enis Yavuz Yıldırım, kurumlarında çok bilgili, iyi savcı ve hakimlerin bulunduğunu, vatandaşlara her konuda iyi, hızlı ve kaliteli hizmet verdiklerini ifade etti.
Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, bu hafta içerisinde hizmete girecek olan elektronik mübaşir sistemiyle, artık avukatlar ve vatandaşların duruşmaları monitörden takip edebileceklerine dikkat çekerken, bu sistemle ilgili olarak personelin eğitildiğini söyledi.
Personel konusunda yaşadıkları sıkıntılarının artık kalmadığını belirten Başsavcı Yıldırım, çalışan sayılarının artmasıyla birlikte, hizmete hızlılık ve kalite geldiğini vurguladı.
Toplantıda söz alan Onuncuköy Gazetesi imtiyaz sahibi Halit Basık, Eski Adliyede ışıkları gece geç saatlere kadar açık kalan ve yaptığı hizmetlerden ötürü, Hakim Murat Yücel’i yılın en çalışkan hakimi gösterebilir miyiz diye sormazı üzerine, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım; Murat Yücel olmak üzere tüm personelin canla başla çalıştığını ifade etti
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet