Skip Navigation Links

Sır dolu intihar

Çanakkale'de görev yapan İskenderun'lu Asteğmen 25 yaşındaki Ahmet Doğan, beylik tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Gündem   A+a-

intihar BB.JPG" alt="" />
 
Sır dolu intihar
 
Çanakkale'de görev yapan İskenderun’lu Asteğmen 25 yaşındaki Ahmet Doğan, beylik tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi.
Gelibolu 2. Kolordu Komutanlığı'na bağlı 18. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapmakta olan asteğmen, atış poligonunda intihar etti. Oğullarına sürpriz yapmak için ziyarete gitmek üzere hazırlanan Doğan Ailesi, intihar haberiyle şoke oldu.
Edinilen bilgiye göre 25 yaşındaki Ahmet Doğan, acemilik eğitimini Ankara Etimesgut'ta tamamladıktan sonra 9 ay önce tankçı asteğmen olarak Gelibolu 18. Mekanize Piyade Komutanlığı'na tayin oldu.
Burada 9 aydır görev yapan, Erciyes Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Ahmet Doğan, atış yaptığı poligonda silahını başına dayayarak intihar etti.
Asteğmen Ahmet Doğan'ın cenazesi otopsi için İstanbul'a gönderildi.
Kayseri Erciyes Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesi'nden geçen yıl mezun olan Ahmet Doğan, hemen askere gitti. Asteğmen olarak Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'ndeki 18'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda görev yapan Doğan, henüz bilinmeyen bir nedenle dün beylik tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Bugün sabah İskenderun'un Meydan Mahallesi'ndeki evlerinde, oğullarını ziyaret etmek ve birlikte tatil yapmak için hazırlıklarını tamamlayan Doğan ailesi yola çıkacaklar sırada, kapılarının önüne 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda görevli komutanlar, polis ve ambulans geldi. Subaylar, İskenderun Belediyesi İtfaiye Şefi olan baba Yusuf Doğan'a, Asteğmen oğlunun intihar ettiğini söyleyerek başsağlığı dileğinde bulundu. Acı haberle, tatil hazırlıkları yapan ailenin evinden çığlık sesleri yükselmeye başladı.
Daha önce de Çanakkale'de ziyaret ettiği oğlu ile tekrar tatil hazırlığı yapan anne Müzeyyen Doğan ise sinir krizi geçirdi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet