Skip Navigation Links

Sakin Meclis

İskenderun Belediye Meclis Toplantısı karşılıklı atışmaları yasaklayan Belediye Başkanı Dr. Yusuf civelek'in tavizsiz yönetimi sayesinde sakin geçti

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Meclis toplantısı dört ayrı gündem maddesiyle toplandı. MHP’li Meclis Üyesi Garip Şandır, daha önce meclis yönetimine sunduğu soru önergelerine tatminkar yanıt verilmediğini, daha kapsamlı yanıt beklediğini söyleyince, Şandır’ın talep ettiği belediyenin borçlu olduğu firmalar ve kime ne kadar ödendiği hususuyla hizmet alımı yapılan şirketlerde çalışan personelin tam listesinin verilemeyeceği yönündeki yanıtı Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek verdi. İçişleri Bakanlığı teftiş komisyonu dışında hiç kimseye bu bilgilerin verilmesinin mümkün olamayacağını belirten Civelek, tüm alacaklılara eşit davranılarak aynı oranda ödeme yapıldığına dikkat çekti.
Gündem maddelerinden festival tertip komitesine üye seçilmesine ilişkin teklif üzerine söz alan CHP’li Meclis Üyesi Özer Çağşar, geçtiğimiz yıl yapılan festivalin başarılı olduğu kadar belediye bütçesine hiç yük getirmediğine dikkat çekerek, geçen yıl ki festival komitesinin aynen kabulünü isteyince, bu teklif belediye meclisi tarafından da onaylandı.
CHP’li Özer Çağşar, gündemin üçüncü maddesi olan Süper Online AQT Grup İnşaat Tic. Ltd. Şti ile İskenderun Belediyesince imzalanıp 25 yıl geçerlilik süresi olan geçiş hakkı hususunda, firma isim değişikliğinin kafada soru işareti bıraktığını, aynı firmanın daha önce İskenderun Belediyesi’ne başka bir isim altında başvuru yapmasının komisyonda inceleneceğini söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet