Skip Navigation Links

'Sizler inanın, çalışın bizler her zaman yanınızdayız'

Hatay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Aykut ve yönetim kurulu üyeleri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziy

Gündem   A+a-

 
  HATAY SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİMİ’NDEN
  BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ
 
  BAŞKAN SAVAŞ: SİZLER İNANIN, ÇALIŞIN BİZLER HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
 
  Hatay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Aykut ve yönetim kurulu üyeleri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.
 
  Ziyarette bir konuşma yapan Hatay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Aykut, derneğin yardımlaşma amaçlı bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek, “ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit ediyor ve elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızda sizlerinde desteğini bekliyoruz” dedi.
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, dernek çalışmalarında topluma hizmet bilincinin ön planda tutulmasını isteyerek, “Bizlerde bugüne kadar topluma hizmet eden her kuruluşumuzun yanında olduk ve bu tür güzel hizmetlere gücümüz oranında destek olmaya devam edeceğiz. Sizler inanın ve çalışın, bizler her zaman yanınızdayız” dedi.
 
  Başkan Savaş, konuşmasında ayrıca ilçelere ve köylere yapmış olduğu birlik ve beraberlik ziyaretlerinden bahsederek, bir kez daha birlik ve beraberlik mesajları verdi.
  Bu arada Antakya Belediyesi Semt Pazarı Kompleksi’nden bahseden Başkan Savaş, “bu muhteşem tesisi sizlerin hizmetine sunduk. El emeği göz nuru ürünlerinizi sergileyebilir, sosyal ve kültürel etkinliklerinizi burada gerçekleştirebilirsiniz” dedi.
 
  Hatay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Aykut, Başkan Savaş’ın çalışmalarını takip ettiklerini ve hizmetlerden memnun olduklarını dile getirdi.
 
  Başkan Savaş, ziyaret anısına konukları ile fotoğraf çekildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet