Skip Navigation Links

Kitap kurtları ilk kez karnelerini almanın sevincini yaşadılar

2012-2013 eğitim ve öğretim yılı öğrencilerin karne sevinciyle sona erdi.

Eğitim   A+a-


İSKENDERUN MİTHATPASA İLKÖGRETİM 1-C SINIFI... ile 8gunhaber
 
 Kitap kurtları ilk kez karnelerini almanın sevincini yaşadılar
 
  2012-2013 eğitim ve öğretim yılı öğrencilerin karne sevinciyle sona erdi. 8 aylık zorlu maratonu bitiren öğrenciler öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrılacak olmanın hüznünü yaşarken, yaz tatiline girmenin de sevincini yaşadılar.
 

 
  Mithat Paşa İlköğretim Okulu 1-C sınıfı öğrencileri de karnelerini alarak sevinçlerini aileleriyle paylaştılar.
 
  Okul bahçesinde düzenlenen törenin ardından sınıflarına geçen ve ilk kez karne alacak öğrencilerin oldukça mutlu ve heyecanlı oldukları gözlendi.
 
  Karne öncesi konuşan Mithat Paşa İlköğretim Okulu 1-C sınıfı öğretmeni Yılmaz Vurucu, minik öğrencilerine, tatilde yapması gerekenler hakkında bilgiler verdi. Bütün yıl boyunca verdiği ödevleri ve dersleri başarıyla tamamlayan öğrencilerinde övgüyle bahseden Vurucu, her öğrencisinin bir kitap kurdu olduğunu ifade etti. Yaz tatilinde bol bol hikaye kitapları ve gazete okumalarını öğrencilerine öneren Mithat Paşa İlköğretim Okulu 1-C sınıfı öğretmeni Yılmaz Vurucu, gördükleri dersleri tekrar etmelerini ve bol bol oyun oynamalarını istedi.
 
  Vurucu konuşmasının ardından öğrencilerini tek tek tebrik edip, öperek karnelerini takdim etti. İlk kez karne alan öğrencilerin oldukça sevinçli ve heyecanlı oldukların görüldü.
 
 

 
Kitap kurtları ilk kez karnelerini almanın sevincini yaşadılar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet