Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CIA Sizi arayan numaranın kimin!

Arayan kişi rehberinizde kayıt değil mi! Merak mı ediyorsunuz? (CIA -Caller Identification App)

Yaşam   A+a-

Telefonlar hayatımıza girdiği günden bu yana hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır ve günden güne gelişen teknolojiler ile beraber klasik telefonların yerini akıllı telefonlar aldı...
 
Ve böylece teknolojiyi ve YAZILIM geliştiriciler sayesinde daha ve meraklarımızın giderilmesi yönünde kullanmaya başladık. Şimdi size öyle bir uygulamadan bahsediyor olacağımki evet bu işime çok yarayacak diyeceksiniz.
 
Bu günlerde favori uygulama cia/" target="_blank">CIA - Caller Identification Apps neden mi? Bir çoğumuz demek isterdim fakat hemen, hemen hepimiz bizi arayan numarayı merak etmişizdir...
 
Acaba kim? diye mırıldanırız kendimizce .. CIA buna bir son veriyor neden mi? Yazdığınız numaranın kime ait olduğunu gösteren bir sistem. 
 
Bu sistem aslında birazda tehlikeli gibi çünkü çalışma mantığına göre bu uygulamayı kullanan kişiler tarafından izin verilen rehberlerin sizlere sunulmasını sağlıyor.
 
Sizin Özgür, Fatma vb diye bildiğiniz birisi bir başkasının telefonunda farklı isimlerle kayıt edilmiş olabiliyor ve size ilk kim nasıl kaydetmiş ise o şekilde gösteriyor!
 
Evet, uygulamanın avantaj ve dezavantajları olabilmektedir.. Fakat kendim bizzat denedim ve gayet olumlu sonuçlar vermekte özellikle arayan numarayı sonradan farkettiğim durumlarda yazıyorum kimin olduğunu söylüyor..

Birde şu açıdan bakınız telefonunuz.. Çalındı veya Bozul vs.. bu durumda sürekli arayan numaraların kim olduğunu farkedemiyoruz ve kimsiniz dediğimizde karşımızdaki insanlar kırılabiliyor.. İşte CIA ile arattığımızda kim olduğunu öğrenerek aradığımızda :) can ciğer muhabbete devam ..
 
Uygulama sayesinde yapabildikleriniz spam aramaları engelleyerek artık rahatsız edilmeye son verebilirsiniz...
 
Uygulamayı indirebileceğiniz adresler ve uygulamanın başlıca özellikleri!

✔ Uygulamayı Facebook hesabınıza bağlayabilirsiniz, bu sayede aradıklarında arkadaşlarınızın en güncel durumu ve resimlerini görebilirsiniz.
✔ Uygulama, aradığınız firma telefonu açmadığında size aynı bölgedeki diğer firmaları önerir.
✔ Ters numara araması, size, numaradan isme manuel arama imkanı sağlar.
✔ Rehber Kişilerini Güncelle, rehberlerden (örneğin adresten) mevcut kişi rehberinize veri ekler.
✔ Çağrı Engelleme, gizli numaralardan gelen çağrıları ve belirlediğiniz numaralardan gelen çağrıları doğrudan telesekretere yönlendirir.
Arayanı Bulma özelliği 3G ile çalışmaktadır ve gizli numaralar 3G'siz tespit edilememektedir.
 
Iphone Download
 
Android Download
 
Web Sitesi;
 
Yaşamın içindeki teknoloji köşesinden...
Bu yazı Yazılım Uzmanı Mustafa Yaşar ÖZKAN tarafından hazırlanmıştır.
 
 
 
CIA Sizi arayan numaranın kimin! foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar