Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Parti Gezi olaylarını masaya yatırıyor

Başbakan Erdoğan Gezi olaylarının ayrıntılı olarak analiz edilmesini istedi. A takımı harekete geçti.

Politika   A+a-

Gezi olayları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün toplanan Merkez Karar Yönetim Kurulu'nda (MKYK) değerlendirildi. Stratejik kararlar alındı. Akşam'dan Hakkı Kurban'ın haberine göre gençler dinlenecek, sosyologlarla toplantılar yapılacak. Ayrıca oluşturulacak bir komisyonda sosyal medyayı masaya yatıracak. Buna göre;
 
GENÇLERİ DİNLEYECEK
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik koordinasyonunda yürütülecek çalışma kapsamında, Gezi Parkı'nda çevreci hassasiyetle eylemleri başlatan gençlerin temsilcileriyle görüşme yapılacak. Belirlenecek yol haritası MYK ve Bakanlar Kurulu gündemine getirilecek.
 
Parti yönetimi, sosyolog ve psikologların da aktif olarak devreye sokulmasını planlıyor. Bu doğrultuda İçişleri Bakanı Muammer Güler son olayları sosyologlarla değerlendirecek. Toplantının bu hafta yapılması bekleniyor. Katılımcılar ve toplantının adresi konusunda çalışma yapılıyor. Başbakan Erdoğan'ın da programının uygun olması durumunda bizzat değerlendirmeleri alabileceği belirtiliyor.
 
KOMİSYON KURULDU
Parti bünyesinde bir de sosyal medya komisyonu oluşturuldu. ARGE, Tanıtım ve Medya Başkanlığı ve Gençlik Kolları'nın dahil olduğu komisyon, daimi görev yapacak ve genişletilecek. Sosyal medyada en çok konuşulanlar, AK Parti algısı, nasıl tanıtım yapılacağı, provokasyon alanları tek tek analiz edilerek parti yönetimine sunulacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar