Skip Navigation Links

İskenderun Lisesi öğrencileri Macaristan'da

27 Mayıs 2 Haziran tarihleri arasında Macaristan’ın Aszod kentindeki etkinliğe İskenderun Lisesi’nden 4 öğrenci ve bir öğretmen katıldı.

Eğitim   A+a-

 
  27 Mayıs 2 Haziran tarihleri arasında Macaristan’ın Aszod kentinde İskenderun Lisesi’nden 4 öğrenci ve bir öğretmen “Çevremiz” konulu projeleri kapsamında “Geri dönüşüm” başlıklı çalışmalarını tamamlayıp yurda döndüler. Proje Koordinatörü İngilizce Öğretmeni Necat Tektaş Macaristan’da gerçekleştirdiğimiz üçüncü toplantıya Almanya, İtalya, Romanya ve İspanyadan gelen 31 öğrenci ve 9 öğretmenlerle çok yararlı çalışmalar yaptıklarını, Macaristan’ın elektrik ihtiyacının % 15’ini karşılayan yıllık 8.000.000 ton kömür yakıldığı termik santralı ve katı atık bertaraf tesislerinde gözlem ve inceleme yaptıklarını söyledi.
 
  6 Ülkeden Macaristan’da buluşan öğrenciler ev sahibi okuldaki öğrencilerin evlerinde konuk oldular. Böylece birbirlerinin kültürleri, yaşam tarzları, dilleri eğitim yöntemleri hakkında bilgi alışverişlerinde bulundular. Öğrenciler dönüşlerinde çok duygulu anlar yaşadılar.
 
  Öğrenciler bir sonraki “Küresel Isınma” başlığını ise Eylül ayında Romanya’da gerçekleştirecekler. Ülkemize ise 2014 Mayıs ayında konuk olacaklar.
 
  Öğrencilerin proje kapsamında yaptıkları çalışmalara www.futuregreeners.com adresinden ulaşılabilir.

 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet