Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi”

MKÜ Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından “6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve Risk Değerlendirmesi Eğitimi” düzenlendi.

Eğitim   A+a-

“İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi”
 
  MKÜ Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Mehmet Akif Ersoy Salonunda “6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve Risk Değerlendirmesi Eğitimi” düzenlendi.
 
  Eğitime birimlerinde görev yapan dekan, dekan yardımcıları, müdür, müdür yardımcıları, fakülte ve yüksekokul sekreterleri, daire başkanları ve şube müdürleri katılım sağladı. Çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimi usul ve esasları hakkında yönetmelik, iş ekipmanlarının kullanımında sağlık ve güvenlik şartları yönetmeliği risk değerlendirmesinin yapıldığı eğitimde, iş yerinde işin durdurulması hali, iş sağlığı ve güvenliğe ilişkin iş yeri tehlike sınıflarına değinildi.
 
  Hizmet içi eğitimi vermek üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Adana Grup Başkanlığı Baş Müfettişi Mesut Demircioğlu ile Grup Başkan Yardımcısı İş Müfettişi Semiha Dostlar sunumlarını katılımcılarla paylaştığı eğitim soru cevaplar ile sona erdi.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş