Skip Navigation Links

Vali Lekesiz'den 'Reyhanlı' açıklaması!

Hatay Valisi Reyhanlı saldırısı ile ilgili açıklama yaptı.

Gündem   A+a-

 
  Hatay Valisi Reyhanlı saldırısı ile ilgili açıklama yaptı, saldırganın yakalandığını açıklayan Lekesiz, diğer iki şüphelinin arama çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
 
  Hatay Valisi Lekesiz yaptığı açıklamada '16.05.2005 23:40 sıralarında olayın asli faillerinden olduğunu değerlendirdiğimiz ilimiz nüfusuna kayıtlı M.G ele geçirilmiştir. Eyleme karışan şahısların asli fail olduğunu değerlendiriyoruz. Tüm bilgi ve belgeler bunu işaret ediyor. Bu üç şahsın Suriye'ye geçmek üzere Samandağ'a gittikleri ve alınan güvenlik tedbirleri nedeniyle kaçmayı başaramadıkları ve bir kaç gün arazide saklandıkları belirlenmiştir.
 
  M.G ilimiz nüfusuna kayıtlıdır. Olayın asli faillerinden olduğunu değerlendirdiğimiz D.Ö ve Y.V yine ilimiz nüfusuna kayıtlı olup henüz Suriye tarafına geçemedikleri değerlendirmektedir. D.Ö ve Y.V yine güvenlik birimlerimiz tarafından yoğun şekilde arama faaliyetlerine devam etmektedir. Bu kişileri bilmeden de saklamanın, korumanın silahlı terör örgütüne üye olanlara yardım ve yataklık suçunu oluşturacağı unutulmamalıdır. Değerli vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yerleşim yerleri ve kırsal alanlarda karşılaştıkları şüpheli kişileri bildirmeleri fevkalade önemlidir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur' dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet