Skip Navigation Links

Hatay İl Genel Meclisi Toplantısı Emin Otel'de Yapıldı

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, illerin kalkınmasının Türkiye'nin kalkınması olduğunu belirtti.

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, illerin kalkınmasının Türkiye’nin kalkınması olduğunu belirtti.
Lekesiz, İskenderun’da Emin Otel’de düzenlenen İl genel Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Hatay’ın her anlamda kalkınması için çalıştıklarını belirtti.
Lekesiz, çağımızın büyük bir değişim ve gelişmelere açık olduğunu belirterek,”Yenilenmeyen yenilir. Tüm kurumlar, kuruluşlar çağın gereksinimlerine göre hareket etmelidirler. İletişimin hızla geliştiği bir dönemde herkes daha dikkatli ve özverili çalışmalıdır. Bizlerde yeniliklere açık olmalı ve hizmetlerimizi bu çevrede yapmalıyız” dedi.
AK parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu belirterek bu çerçevede ortak akıl içerisinde çalıştıklarını belirtti.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise toplantının İskenderun’da yapılmasının önemli olduğunu belirterek meclis üyelerine çalışmalarından başarılar diledi.
Hatay İl genel Meclisi Başkanı Mehmet Gülen ise Hatay il merkezinde gerçekleştirilen toplantının ardından ilçelerde de toplanarak sorunlarını yerinde gördüklerini belirterek Hatay’ın her karesine hizmet götürme peşinde olduklarını söyledi.
İl genel meclis üyesi ve Emin Otel sahibi Emin Dönmez ise toplantıya ev sahipliği yaptıkları için mutluluk duyduklarını belirterek,”bizler halkın temsilcileriyiz. Bu manada topluma en iyi şekilde hizmet etmek çalışıyoruz. Bu millet hizmet en güzelini hak ediyor”dedi.
Düzenlenen toplantının ardından il genel meclis üyeleri de yapılan yemek ikramı eşliğinde fikir alışverişin de bulundular.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet