Skip Navigation Links

Hassa'da yılın annesi Zeynep Şıkoğlu seçildi.

Yılın en fedakar Annesi seçilen Zeynep ŞIKOĞLU 'nun yaptığı konuşma salonda duygusal anların yaşanmasına vesile oldu.

Yaşam   A+a-

BÖBREĞİNİ OĞLUNA VERDİ.YILIN ANNESİ SEÇİLDİ.
 
 Hassa'da yılın annesi Zeynep Şıkoğlu seçildi.
 
 
  Hassa Belediyesi ve AK Parti kadın kollarının düzenlediği Anneler günü etkinliğinde Yılın en fedakar Annesi seçilen Zeynep ŞIKOĞLU 'nun yaptığı konuşma salonda duygusal anların yaşanmasına vesile oldu.
 
  Böbrek hastası evladıyla hastane köşelerinde çektiği sıkıntıları ağlayarak anlatan Zeynep ŞIKOĞLU " Benim yerimde hangi Anne olsa umarım aynı şeyleri yapardı. Evlatlarımız bizim hayat kaynağımızdır, Biz Anneler onlarla hayat buluyoruz. Ben de oğlum olmadan yaşamamın hiçbir anlamı olmayacağını düşünerek biricik oğluma hiç tereddüt etmeden Böbreğimi verdim, Eğer gerekseydi canımı bile verirdim." diyerek organ naklinin ne derece önemli olduğunu sadece sıkıntı yaşayanların değil bütün toplumun bilmesi ve bu konuda duyarlı olması gerektiğini anlatarak kendisini yılın Annesi seçen AK Parti Kadın kolları üyeleri ve Kadın Kolları Hassa İlçe başkanı Ayten TURAN Hanımefendiye teşekkürlerini sunarak "Allah hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin." dedi.
 
  Ak Parti Kadın Kolları Hassa ilçe Başkanı Ayten TURAN ise yaptığı konuşmasında "Elbette bütün Anneler fedakardır ama; evladına canından can verecek kadar fedakar bir Anne bizim için daha önemlidir. Ben bütün Anneler adına bu plaketi kendisine vermekten onur duyuyorum. kendisini tebrik ediyor, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyorum." dedi ve Reyhanlı da vuku bulan elim patlamada hayatını kaybeden masum vatandaşlarımızın ruhu için Kur-an ve ilahiler okunarak en anlamlı Anneler günü kutlandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet