Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TÜED İskenderun Şubesi'nin Reyhanlı Mesajı

Reyhanlı’da meydana gelen menfur saldırıdan ötürü Emekliler Derneği İskenderun Şubesi olarak büyük üzüntü içindeyiz.

Gündem   A+a-


TÜED İSK. ŞUBEDEN BASIN AÇIKLAMASI…
 
 
 
 
 
 
  Reyhanlı’da meydana gelen menfur saldırıdan ötürü Emekliler Derneği İskenderun Şubesi olarak büyük üzüntü içindeyiz. 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü saat 13.40 sıralarında ilimiz Reyhanlı İlçesi Atatürk Meydanı’nda ve yaklaşık 5 dakika sonra Postane Binası önünde olmak üzere 2 ayrı patlama meydana gelmiştir.
 
 
 
  Meydana gelen patlamalarda büyük çoğunluğu vatandaşlarımız olmak üzere 43 kişi hayatını kaybetmiştir. 91 yaralının tedavileri ayakta yapılmış olup, 53 yaralımızın tedavileri ise uygun merkezlerde devam etmektedir. Patlamanın etkisiyle 735 işyeri, 121 konut ve 62 araçta hasar meydana gelmiştir.
 
 
 
  Barış sürecini sabote etmeye, Suriye iç savaş girdabına Türkiye’yi çekmeyi amaçlayan, bölgeyi tahrik etmeyi amaçlayan maksatlı kalleş saldırıyı kınıyor, olayın faillerinin bir an önce yakalanmalarını diliyoruz.
 
 
 
  Ülke ve bölge yaşayanları olarak her zamankinden daha fazla temkinli olup, bu tür oyunlara gelmemeli ve sağduyuyu elden bırakmamalıyız. Bizlere düşen görev birlik ve beraberlik içinde sükûneti muhafaza edip, güvenlik güçlerimize yardımcı olmaktır.
 
 
 
  Ülkemizde, ilimizde ve komşu Suriye’de bir an önce barış ve huzur temenni ederken, vefat edenlere Allah’tan rahmet, milletimize ve Reyhanlı halkına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar, ölenlerin yakınlarına ise sabırlar diliyoruz…
 
 
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 13.5.2013
 
 
 
Mustafa UYAN
 
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube Başkanı

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar