Skip Navigation Links

Erzin Park Bahçe Müdürü Evinde Ölü Bulundu!

Hatay Erzin ilçesinde Belediye Park ve Bahçeler Müdürü inşaat Mühendisi Ökkeş Özdemir gece evinde kalbine isabet etmiş silah mermisiyle ölü olarak bu

Yaşam   A+a-

 
  Hatay Erzin ilçesinde Belediye Park ve Bahçeler Müdürü inşaat Mühendisi Ökkeş Özdemir gece evinde kalbine isabet etmiş silah mermisiyle ölü olarak bulundu. Özdemir’in intihar ettiği düşünülüyor.
 
 
 
   Erzin’in Şükrü paşa Mahallesinde Ökkeş Özdemir’in oturduğu apartman dairesinden gece 23.00 sıralarında komşuları silah sesi duyduklarını polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Özdemir’i kanlar içinde ölü olarak buldu.
 
 
 
   Uzun süreden beri kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Ökkaş Özdemir’in psikolojik sorun yaşadığı ve hastalığından dolayı büyük acılar çektiği ifade edildi. Uzun süren beri raporlu olarak Belediyedeki işine devam edemeyen, Özdemir raporunun bitim gecesi kalbine tek kurşun sıkılmış bir şekilde ölü olarak bulundu.
 
 
 
   Olayı duyan Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek ve belediyede çalışan arkadaşları ile aynı gece Özdemir’in evine geldi, yetkililerden bilgiler aldılar.
 
 
 
   İntihar etmiş olma ihtimalinin yüksek olduğu üzerinde durulan Ökkeş Özdemir’in ölümüyle ilgili tahkikatını sürdüren Savcılık cenazeyi Adana’ya adli tıpa otopsi yapılmak üzere gönderdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet