Skip Navigation Links

Temizlik Timleri İş Başında

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri bünyesinde bulunan temizlik timleri, cadde ve sokaklarda toplu temizlik çalışması yapıyor.

Gündem   A+a-


 ANTAKYA BELEDİYESİ TEMİZLİK TİMLERİ İŞBAŞINDA
 
 Antakya Belediyesi Temizlik İşleri bünyesinde bulunan temizlik timleri, belirlenen periyodik program kapsamında Antakya'nın tüm mahallelerinde bulunan cadde ve sokaklarda toplu temizlik çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda 9 tim’den oluşan temizlik ekibi, program çerçevesinde Cumhuriyet ve Atatürk Caddeleri ile Cebrail Mahallesi ve Armutlu Mahallesi’nde bulunan cadde ve sokaklarda temizlik çalışmasında bulundu.
 
 Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler temizlik programı dâhilinde belirlenen mahallelere toplu olarak geçip mahallenin tüm sokaklarında hummalı bir biçimde temizlik çalışması yapıyor.
 
 Ekipler, 45 mahalle genelinde yaptığı çalışmaların yanı sıra her hafta bazı bölgeleri pilot bölge olarak seçip ara caddeler, sokaklar ve yeşil alanlarda toplu temizlik çalışması gerçekleştiriyor.
 
 
 
 Temizlik timleri caddelerde süpürge ve yıkama araçları desteğiyle kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdiler. Timler ayrıca önceden belirlenen güzergâh üzerinde bulunan park ve bahçelerin temizliğini yapıyor.
 
 Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada rutin temizlik faaliyetinin haricinde kentin 45 mahallesinde bu tür toplu temizlik faaliyetlerinin belirlenen periyodik program kapsamında aralıksız süreceği belirtildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet