Skip Navigation Links

Ali Uysal Bu! Herşeyi Yapar..

Attığı küçük adımlarla yola çıkan Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal,yaklaşık 80 çalışanına inşaat içerisinde öğle yemeği verdi..

Yaşam   A+a-


UYSAL İNŞAAT 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 Attığı küçük adımlarla yola çıkan Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal, Uysal Group olarak yoluna devam ederken, yaklaşık 80 çalışanına inşaat içerisinde öğle yemeği verdi..
 
Ali Uysal Bu! Herşeyi Yapar..

 
 İskenderun’a bağlı Denizciler Beldesi ve çevre beldelerde yaptığı inşaatlar ile hayır işlerinde de Denizciler Şehit Polis Kazım Şengül Polis Merkezi’ni yaptırarak adını duyuran Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal, “Hiçbir zafer emeksiz kazanılmaz!” sözünü de doğrular bir başarı elde etti.
Uysal İnşaat’la küçük ama önemli adımlar atarak yola çıkan Ali Uysal, inşaat işçiliğinden gelen tecrübesi ile de şirketini zirveye taşımayı başardı.
 
 
 Bünyesinde kurduğu elektrik, PVC doğrama ve mobilya şirketleriyle Uysal Group olarak yoluna devam eden Ali Uysal, inşaatı devam eden bir binada çalışanları, ailesi ve yakın dostlarına öğle yemeği verdi.
Yemeğin bir inşaatın içinde verilmesine anlam veremeyenler ise; Ali Uysal’ın genel karakteristik yapısını bildikleri için olsa gerek normal karşıladıklarını söylediler.
 Yemekte Uysal İnşaat’a hazır beton hizmeti veren Soylu Beton’un ortağı Halil Soylu da hazır bulundu.
Aslında bir başarı kutlamasından çok çalışanların motivasyonunu arttırmaya yönelik bir yemek verdiği gözlenen Ali Uysal, her zamanki gibi keyifli görünüyordu.
 

 Ali Uysal Bu! Herşeyi Yapar..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Suat kaygin 5 Aralık 2016 Pazartesi
Helal olsun sana başarilar dilerim ali unsal bursadan muşlu suat
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet