Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Maç centilmenlik içerisinde geçsin

Payas Belediyespor 1975 spor kulübü başkanı Mehmet Ay,Elazığ İl Özel İdare spor maçının centilmenlik içerisinde geçmesini diledi.

Spor   A+a-


PAYASLI FUTBOLCULAR 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 MAÇ CENTİLMENLİK İÇERİSİNDE GEÇSİN
 
 Payas Belediyespor 1975 spor kulübü başkanı Mehmet Ay, Pazar gününe alınan Elazığ İl Özel İdare spor maçının centilmenlik içerisinde geçmesini diledi.
 
 Payassporlu futbolcular Belediye Binası önünde düzenlenen törenle uğurlandı.

 
 Yoğun bir taraftar gurubun katıldığı uğurlama töreninde futbolculara başarı dilekleri ile tezahüratlar yapıldı.
 
 Ay ,”Biz maçın Fair-Play çerçevesinde geçmesini diliyoruz. En yakın takipçimiz 44 Malatyasspor ile Payas’ta bir maç yaptık. Maçta çıkan olaylardan hepimiz huzursuz oldu. Ancak bazı kişilerin yaptığı açıklamalar ortamı gerdi. Buradan Malatyalı sporseverlere selam gönderiyoruz. Sağduyu içerisinde maçın oynanacağını düşünüyoruz. Futbol üç neticeli bir oyundur. Önemli olan centilmenlik, kardeşlik ve barıştır. Emniyetin ise gerekli tüm tedbirleri alacağına inanıyoruz. Maçta huzursuzluk çıkmamasını diliyoruz. Bizim kimse ile bir problemimiz olamaz. Tüm takımlara başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 Maç öncesinde herkesi sağduyuya çağıran Kulüp Başkanı Mehmet Ay, “son maç öncesinde daha önce hiç yaşamadığımız olaylarla karşı karşıya geldik. Sezon başından bu yana Elazığ İl Özel İdaresi takımı maçlarını kendi sahasında oynarken, maçın güvenlik açısından Atatürk Stadı’na alındığı ve seyircisiz oynatılacağı belirtildi. Daha sonra federasyondan gelen son haberle maçın tekrar Pazar gününe alındığı, karşılaşmanın da Elazığ Atatürk Stadı’nın yan tarafında bulunan sahada oynatılacağı açıklandı.”dedi.
 
 Ay,”Türkiye liglerinin tek namaglûp takımıyız. Son maçımızda kimse şampiyonluğumuzu engelleyemez. Kazanarak, şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz ve Hatay’a şampiyon olarak döneceğiz. Biz asla provokasyonlara gelmeyeceğiz. Sahaya çıkıp centilmence mücadelemizi göstereceğiz ve hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşacağız. “diye konuştu.
 
 

Maç centilmenlik içerisinde geçsin videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş