Skip Navigation Links

Yeni içmesuyu şebeke çalışması Ulucami caddesinde

İskenderun’un yeni içmesuyu şebeke boru döşeme çalışması aralıksız sürüyor

Gündem   A+a-

Yeni içmesuyu şebeke çalışması Ulucami caddesinde
 
 İskenderun’un yeni içmesuyu şebeke boru döşeme çalışması aralıksız sürüyor
 
 İskenderun için yaşamsal önemde olan yeni içmesuyu şebeke boru döşeme çalışması, Ulucami caddesinde devam ediyor.
 
 Çalışmalar, şehir merkezindeki Ulucami Caddesi, Süleymaniye Mahallesi ve Muradiye mahallesinde 24 saat aralıksız sürdürülüyor.
 
 Ulucami caddesi gibi trafiğin yoğun olduğu caddelerde gece çalışması, halkımız ve esnafımız için büyük bir kolaylık sağlamaktadır.
 
 İçmesuyu şebeke boru döşeme çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Hayati Çepni, Su ve Kanalizasyon Müdürü Garip Sönmez’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
 Halkımızı musluktan sürekli akan ve içilebilir suya kavuşturacak ve İskenderun’un su sorununu kökten çözecek yeni içmesuyu şebeke boru döşeme çalışması, sistemli bir şekilde aralıksız sürüyor.
 Yeni ductil içmesuyu şebeke boru döşeme çalışması Ulucami Caddesi, Süleymaniye, Muradiye, Fatih Sultan (Orhantepe), Güzelçay ( Akçay), Modernevler, Yunusemre ve Sakarya mahallelerinde devam ediyor.
 
 İçmesuyu şebeke boru döşeme çalışması kapsamında, olası yangına anında müdahale edebilmek amacıyla şehrin muhtelif noktalarında yangın hidrantları (yangın muslukları) da monte ediliyor.
İçmesuyu şebeke boru döşeme çalışması nedeniyle kırılan asfalt, çalışmanın tamamlanmasından sonra geçici olarak asfaltlanıyor.
 
 Çalışmalar tamamlandıktan sonra İskenderun genelinde cadde ve sokaklarda kapsamlı bir asfalt  çalışması yapılacak. Bu kapsamda, 12 Nisan 2013 tarihinde İskenderun’un sınırları içerisinde cadde, sokak ve bulvarlarda asfalt kaplama yapılması ihalesi yapılmıştı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet