Skip Navigation Links

Vayısoğlu’nun Eğitim Seferberliği Sürüyor..

Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu, eğitim seferberliği seramonisine İnönü Ortaokulu ‘nda da devam etti.

Eğitim   A+a-


ENGİN VAYISOĞLU 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
İskenderun’da eğitim camiasının 112 acil servisi Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu, eğitim seferberliği seramonisine İnönü Ortaokulu ‘nda da devam etti.
 
Vayısoğlu’nun Eğitim Seferberliği Sürüyor..
 
 İskenderun İnönü Ortaokulu, “Geleceğe bir adım da bizden” kermesi düzenledi. Okulun genel ihtiyaçları ve maddi durumu kötü olan öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak için yapılan kermesin açılışını Eğitim Gönüllüsü İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu yaptı.

 
 El emeği göz nuru ev yapımı yiyecekler ve el işlerinin yer aldığı kermese öğrenciler kadar velilerin de ilgisi yoğundu.
 
 
 
 
  İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu, öğrenci, veli ve öğretmenlerden büyük ilgi görürken, her zamanki gibi imkanlar dahilinde yaptığı bonkörlüğünü İnönü Ortaokulu Kermesi’nde de yaptı ve kermese bin TL’lik bağışta bulundu.
 
 Değişik zamanlarda da onlarca okula olduğu gibi İnönü Ortaokulu ve İlkokulu’na da bağışta bulunan Engin Vayısoğlu’na bir de plaket takdim edildi.
 
  Çocuklara olan sevgisini ve eğitimin önemini konuşmasında bir kez daha yineleyen Engin Vayısoğlu, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların en iyi imkanlarla eğitimlerini tamamlaması ve vatana, millete faydalı olmaları için çok önemli. Bizler onlar için ne yapsak az” dedi.
 
 İnönü Ortaokulu Müdürü İbrahim Seçkin ise, katkılarıyla eğitim camiasını her zaman mutlu eden Engin Vayısoğlu’nun gerçek bir eğitim neferi olduğuna vurgu yaparak, öğrenci, veli ve öğretmenler adına teşekkür etti.
 
İnönü Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Kayhan da, Vayısoğlu’na teşekkür ederek plaketini takdim etti.
 

Vayısoğlu’nun Eğitim Seferberliği Sürüyor..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet