Skip Navigation Links

29 Ekim Sessizce Kutlandı!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 88. yıl kutlama töreni dolayısıyla, 28 Ekim günü saat 13.00'de Atatürk Anıt Alanı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine,

Gündem   A+a-

29%20ekim%20B1.jpg" />
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 88. yıl kutlama töreni dolayısıyla, 28 Ekim günü saat 13.00’de Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine, Belediye Başkanı ve belediye çalışanları topluca katıldı.
Belediye önünde toplanan çalışanlara seslenen Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, içinde yaşadığımız geniş coğrafyada, büyük çalkantılar yaşandığını, bizim birlik ve bütünlük içinde olmamız gerektiğini vurguladı.
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, “Cumhuriyetimiz bizi bir arada tutan büyük bir değerdir. Bu bayram bizim için son derece önemlidir. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.
Başkan, Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve belediye çalışanları birlikte Atatürk Anıtı’na geldi.
Başkan, Anıt Alanı’nda protokolde yerini aldı. Törende, çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunarak, bayrağımız göndere çekildi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmigeçit töreni ve diğer etkinlikler genelge ile iptal edilirken, 29 Ekim günü İskenderun Kaymakamlığı’nda, Kaymakam Ali İhsan Su, 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı ve Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, şehir protokolünün tebriklerini kabul etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet