Skip Navigation Links

Mehmet Dönmez Baskılara Direniyor!

Hatay’da genç siyasetçilerin ve işadamlarının başarısı neredeyse Türkiye genelinde nam saldı.

Gündem   A+a-

Mehmet Dönmez Baskılara Direniyor!
 
Hatay’da genç siyasetçilerin ve işadamlarının başarısı neredeyse Türkiye genelinde nam saldı. 
 
 İşdünyasında ve siyasetteki başarısı, beyefendiliği ve güven veren kişiliğiyle Mehmet Dönmez, hem İşdünyasının hem de siyaset kulvarında koşan genç siyasetçilerin parlayan yıldızı olmayı başardı.
AK Parti İskenderun İlçe Başkan Yardımcısı ve Dönmezoğlu Nakliyat sahibi olan Mehmet Dönmez, bir çok sivil toplum kuruluşunda da üstendiği görevlerle de “Maşallah” dedirtiyor.
 
 İskenderun’da yapılan Siyaset Akademisi’nde de birinci olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden plaketini alan Mehmet Dönmez, Ak Parti’nin Hatay’daki AK yüzlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor.
 Bir süredir siyasetteki azmi ve kararlılığıyla dikkat çeken Mehmet Dönmez’e İskenderun Belediye Başkanlığına aday olması için de baskı yapıldığı bilinirken, Dönmez’in kararını henüz vermediği ve net konuşmaktan da çekindiği siyaset kulislerinde konuşuluyor.
 Sadece Ak Parti tabanında değil, aynı zamanda merkez sağ ve merkez soldan da büyük ilgi gören Mehmet Dönmez’in adaylığı için yapılan baskıların yakında sonuç vermesi bekleniyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet