Skip Navigation Links

Sınav, Stresi Yenerek Başarılır!

Hatay’ın en başarılı eğitim kurumlarından İskenderun Sınav Dershanesi, YGS’de büyük bir başarının altına imza atttı.

Eğitim   A+a-


SINAV DERSANESİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Türkiye derecesi yapan İskenderun Sınav Dershanesi öğrencilerinin başarısının altında yatan temel faktör; okul, dershane ve aile ortamındaki özgüven, düzen, stresten uzak bir çalışma sistemi.
 
Sınav, Stresi Yenerek Başarılır!
 
 Hatay’ın en başarılı eğitim kurumlarından İskenderun Sınav Dershanesi, YGS’de büyük bir başarının altına imza atarak Türkiye’de ilk 500’de 2 öğrenci, ilk 5 bin’de 17 öğrenci ve ilk 10 bin’de ise 102 öğrencisiyle Hatay’ın göğsünü kabarttı.
 
 Eğitim sistemi, öğrenci-öğretmen ve veli üçgenindeki iletişim başarısıyla her yıl YGS, LYS ve diğer sınavlarda önemli başarılara imza atan İskenderun Sınav Dershanesi, Türkiye geneli dereceye giren öğrencilerine Hasan Baba Restoran’da kutlama yemeği düzenledi.

 
 Yemekte neşe ve mutluluklarıyla gurur tablosu ortaya koyan öğrencilere ise İskenderun Sınav Dershanesi Müdürü Mahmut cezayirlioğlu ile Rehberlik Öğretmeni Yeliz Çavuş eşlik etti.
 
Keyifli yemeğin ardından Sınav Dershanesi önünde toplu bir hatıra fotoğrafı çektiren Türkiye’nin gururu öğrenciler, Haziran ayında yapılacak LYS’de başarı çıtasını yükselteceklerinin de sözünü verdiler.
 
 İskenderun Sınav Dershanesi Rehberlik Öğretmeni Yeliz Çavuş, “öğrencilerimizin YGS’ deki başarıları nedeniyle bir kutlama yemeği verdik. Türkiye’de ilk 500 de iki tane öğrencimiz var. İlk 5 bin’de 17 tane öğrencimiz var. Yine ilk 10 bin’de de 102 tane derecemiz var. Bu başarının sırrı sistem, öğretmen arkadaşlarımızın, öğrencilerimizin emeği ve aile ortamından kaynaklanan bir özveri “ dedi.
 Türkiye 166’ncısı olan Sevgi Erol, başarısını düzenli ve sistemli çalışmaya borçlu olduğunu belirterek şöyle konuştu: “bu kadar yüksek puan beklemiyordum. Ama ben İskenderun Tosçelik Fen Lisesi'nde okuyorum. Sistemli ve düzenli bir etüt programımız var. Ayrıca dershanede de bir sürü öğretmenim herkese yardımcı oluyor. Sistemli ve düzenli çalışırlarsa yapamayacakları şey yok. Yani herkes gibi onlarda yapabilirler.” Şeklinde konuştu.
 
Türkiye 404 cüsü Hasan Hüseyin Okçu ise stresten uzak bir sistem üzerine kurulu bir çalışmaya borçlu olduğu başarısında, hedefinin iyi bir tıp fakültesine girmek olduğunu söyledi. Gereksiz stres yapmanın zarar verdiğini belirten Hasan Hüseyin Okçu, “bence benim tek artım sınavda ve sınav öncesinde biraz daha hani stres yapmamam ve biraz daha sistemli ve düzenli çalışmam.hani ben çok yoğun bir çalışma programında bulunmadım.ama daha rahat oldum.”dedi.
 
 Yine Tosçelik Fen Lisesi öğrencisi ve altı yıldır Sınav Dershanesi’nde eğitim gören Selim Tümkaya, “okul arkadaşlarımızla beraber etüt ortamlarında çalışmalara girdik. Bu düzenli çalışmanın sonunda hepimiz istediğimizi aldık sayılır. Önümüzde LYS var. LYS’ ye daha sıkı çalışacağız ve inşallah hedeflerimize ulaşacağız.” Şeklinde hedefini ortaya koydu.
 
 

Sınav, Stresi Yenerek Başarılır! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet