Skip Navigation Links

Halk soruyor: İntihar mı Cinayet mi?!!!

Önce eşi Mevlüde Şanlı’ya silahla öldürüp peşinden de kendisi intihar eden Nardüzü Beldesi’nde üç dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Şanlı’ın sır i

Gündem   A+a-

Halk soruyor: İntihar mı Cinayet mi?!!!
Önce eşi Mevlüde Şanlı’ya silahla öldürüp peşinden de kendisi intihar eden Nardüzü Beldesi’nde üç dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Şanlı’ın sır intiharı Türkiye gündemine oturdu.
İntihar olduğu yönündeki ilk bulgulara rağmen bölge halkının cinayet olma ihtimalinin yüksek olduğu yönündeki ısrarı ise karşılık bulmuş değil.
Aralarında her ne kadar şiddetli geçimsizlik olduğu yönünde iddialar bulunsa da, her ikisi de hayat dolu ve hiçbir zaman bu şekilde ölmeyi hak edecek insanlar değillerdi.
Asıl sır perdesi ise; bir süre önce bir kişiye verdikleri iddia edilen yüklü miktarda borç ve bir davaya taraf olarak şahit yazılmış olmalarıydı
Herkesi şok eden sır intihar ve otopsi sonrası cenazelerin kaldırılması sırasında da evlatları Yusuf, Alkan ve Melda Şanlı’yı teskin etmek mümkün olmadı.
Onur sitesinden alınan Mevlüde-Ahmet Şanlı çiftinin cenazeleri, Ahmet Şanlı’nın 15 yıl başkanlık görevini başarıyla yürüttüğü Nardüzü Belediyesi önüne getirildi.
Yapılan konuşmalar arasında oğlu Yusuf Şanlı’nın söylediği şu sözler herkesin yüreğine bir hançer gibi saplandı: ”Belediyeyi her zaman evinden önde tuttu. Onlar iyi insanlardı. Buradaki insanlara hizmet için çok çalıştı. Ölüm şekilleri, geçmişlerinde ki iyi niyet ve dürüstlüğü gölgede bırakmasın. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağolsun!”
Evlatlarının hiçbir zaman bu şekilde öldüklerine inanmayacakları bu olayın ardında bir sır perdesi olduğuna inanan ve şiddetli geçimsizlik iddiasının çok ötesinde başka konular olduğunu iddia eden Karaağaç ve Nardüzü Beldesi sakinleri, Ahmet Şanlı ve Mevlüde Şanlı’nın cep telefonu görüşmelerinin incelenmesi sonrası her şeyin apaçık anlaşılabileceğini söylüyorlar.
Çevrelerinde çok sevilen Mevlüde-Ahmet Şanlı çiftinin, bir süre önce bir kişiye yüklü miktarda borç verdikleri ve yakın bir tarihte de bir dava ile ilgili de şahit yazıldıkları iddia ediliyor.
İntihar mı, cinayet mi? Şeklindeki sorunun karşılığı iddiaların yanıt bulması için ise soruşturmanın tamamlanması gerekiyor.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet