Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Öğrencilere “Mimar Sinan’ın Hayatı ve Eserleri” Anlatıldı

Mimar Sinan Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrencilere “Mimar Sinan’ın Hayatı ve Eserleri” konulu seminer düzenlendi.

Eğitim   A+a-

Öğrencilere “Mimar Sinan’ın Hayatı ve Eserleri” Anlatıldı
 
 
 TMMOB Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği’nce düzenlenen Mimar Sinan Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrencilere “Mimar Sinan’ın Hayatı ve Eserleri” konulu seminer düzenlendi.
 
 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen seminere TMMOB temsilcileri ve öğrenciler ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr.Gülay Yedekçi Arslan, katıldı.
 
 TMMOB Mimarlar Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Koray Tanın “Mimar Sinan Haftası etkinlikleri çerçevesinde sizleri böyle bir günde topladık. Burada büyük usta Mimar Sinan Hayatı ve yaptığı eserleri hocamız sizinle paylaşacaktır” diye konuştu.
 
 Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gülay Yedekçi Arslan, Mimar Sinan kimdir, yaptığı eserleri, mimarlık anlayışı, yaptığı camiler gibi birçok konudan öğrencilere slâyt gösterimli sunumunu gerçekleştirdi.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar