Skip Navigation Links

Arnavutluk'a İskenderun İsimli Cami

İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu,Arnavutluk’luğun İşkodra kentine İskenderun isimli camiinin yapıldığını belirtti.

Gündem   A+a-


HAMDİ KAVİLLİOĞLU 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
İSKENDERUN İLÇE MÜFTÜSÜ KAVİLLİOĞLU:
ARNAVUTLUK’A İSKENDERUN İSİMLİ CAMİİ
 
 İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu,Arnavutluk’luğun İşkodra kentine İskenderun isimli camiinin yapıldığını belirtti.
 
 Kavillioğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığının yürüttüğü Kardeş Şehir Projesi” ne İşkodra ile İskenderun’un dâhil ediğini söyledi.
 
 Kavillioğlu, Kardeş Şehir Projesi kapsamında gerçekleştirilen sosyal etkinlikler ile dini, tarihi ve kültürel bağların ülkeler ve kentler arasında güçlendiğini belirterek,”temeli atılan İskenderun camisi 1000 kişilik olacak. Camimizi İskenderunlu hayırseverler yaptırıyor. En kısa sürede bitirip hizmete açmayı planlıyoruz. Camii 300 Bin dolara mal olacak. Arzu eden vatandaşlarımız makbuz karşılığında yapımına katkı verebilirler.

 
 
 Kavillioğlu,”Caminin temeli geçtiğimiz günlerde İşkodra’da Arnavutluk Cumhuriyeti’nin Din Hizmetleri Müşaviri Şaban İşlek ve İşkodra Müftüsü Muhammed Suteri ile birlikte attık. Orada Türkiye’den giden heyete karşı gösterilen ilgi ve alaka bizleri çok memnun etti. İlerleyen zamanlarda iki şehir arasında farklı kültürel, dini etkinlikler olacak”diye konuştu.
 
 

Arnavutluk'a İskenderun İsimli Cami videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet