Skip Navigation Links

Başarımıza kimse gölge düşüremez

Mehmet Ay, Payas Belediyespor 1975 spor’un başarısına kimsenin gölge düşüremeyeceğini belirtti.

Spor   A+a-

Payas Belediyespor kulübü başkanı Ay:
Başarımıza kimse gölge düşüremez
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Payas Belediyespor 1975 spor kulübü başkanı Mehmet Ay, Payas Belediyespor 1975 spor’un başarısına kimsenin gölge düşüremeyeceğini belirtti.
Ay, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin bitmesine az bir süre kala Türkiye futbol liglerinin tek namaglûp takımı olduklarını söyledi.
Ay, grupta 64 puanla lider durumda olduklarını belirterek,”Şuan da ligin 27 haftasına kadar attığımız gol sayısı 53 yediğimiz gol sayısı 7 dir. Bu ne kadar başarılı olduğumuzun kanıtıdır. Bazı basın yayın organlarında kendi bilmez bir takım kişiler kulübümüzün bu başarısını hazedememektedir. Bizler bu kişilere cevabımızı sahada en iyi şekilde veriyoruz” dedi.
 
 Ay,”Hafta sonu deplasman da Beyoğlu sporu 2-0 yendik. Kalan iki maçımızı da alıp 3.Lige çıkacağımıza inanıyorum. Şuanda tek yürek bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Kulübümüz centilmenlik çerçevesinde ilerlemektedir. Buradan herkesi daha sorumlu olmaya davet ediyoruz. Payas Belediyespor 1975 saygın bir kulüptür. Mesnetsiz açıklamalara asla prim vermez. Gerektiğinde yasal haklarını kullanırız” şeklinde konuştu.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet