Skip Navigation Links

'Fatma Abla Sen Bizim Herşeyimizsin'

Adayı Fatma Görgen Selimoğlu Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 22 kız öğrenciyi beldesinde ağırladı.

Yaşam   A+a-

“FATMA ABLA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN”
 
 
Yeşilköy Belediye Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Görgen Selimoğlu geçtiğimiz hafta Hatay Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 22 kız öğrenciyi beldesinde ağırlayarak birlikte güzel bir hafta sonu geçirdi.
Yeşilköy Belediye Başkanı ve Hatay  Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Görgen Selimoğlu etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Belediyemizin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu hafta 22 kız kardeşimle birlikte olmak, onlarla birlikte güzel bir hafta sonunun eğlenerek, sohbet ederek, birbirimizi dinleyerek geçirmek istedik. Aile ve Sosyal Politikalar Hatay İl Müdürlüğümüze bağlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğümüz de bizim bu arzumuzu kırmayarak bu hafta misafirimiz oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
  Belediyeciliğin yol, su ve asfalttan ibaret olmadığının en güzel örneklerini gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile açıkça ortaya koyan ve bu manada civar belediyelere örnek teşkil eden Yeşilköy Belediye Başkanı ve Hatay  Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Görgen Selimoğlu hepsine kız kardeşlerim diye hitap ettiği misafirlerine yaşlarına uygun hediyeler takdim ederken 22 kız öğrencide yaptıkları el işi ürünlerden Başkana takdim ederek teşekkürlerini ifade ettiler.
 
 Aile ve Sosyal Politikalar Hatay İl Müdürlüğümüze bağlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Yurdakul’da yaptığı açıklamada; “Çocuklarım adına Yeşilköy Belediye Başkanımız Sayın Fatma Görgen Selimoğluna teşekkür ediyorum. Belli sıkıntılar içerisinde kurumumuza gelen çocuklarımızın rehabilitasyon sürecinde oldukça önemli bir etkinliğe imza atmış oldu. Çok güzel hazırlıklar yapmış. 
 
 Çocuklarımızın her türlü ihtiyacı düşünmüş. Canlı müzik bile getirilerek çocuklarımızın gönüllerince eğlenmesine olanak sağladı.” dedi.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet