Skip Navigation Links

'Hizmet Üretirken Toplumsal Düşünmek Önemlidir'

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar: 'Hizmet Üretirken Toplumsal Düşünmek Önemlidir'

Gündem   A+a-

 
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar:
 
 
“Hizmet Üretirken Toplumsal Düşünmek Önemlidir”
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve dernek faaliyetleri hakkında da Başkan Hüseyin Fırat’tan bilgi aldı.
İlçe Başkanı Musa Kurşun, Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve İskenderun Belediye Meclis Üyesi Ahmet Dönmez’le birlikte Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden Milletvekili Orhan Karasayar, iktidar dönemlerinin zorlu bölümünü geçtiklerini söylerken, o süreci “mayınlı” olarak niteledi.
 
Hizmet üretirken ve vatandaşa ulaşırken birlikte hareket etmenin önemine işaret eden Orhan Karasayar, “
“İhtiyaç sahibi insanlarımıza fakir, fukaramıza farklı alanda yapılması gereken, İskenderun’umuzun sosyal alanda daha çok gelişmesi için yapılacak projelere destek vermek amacıyla kuyumcu arkadaşlarımız burada bir araya gelmişler. İnsanlar hep kendilerine çalışmamalıdır. Ekonomik birikimlerini, düşüncelerini, güçlerini sadece kendileri için kullananlar bana göre insanlığın gereğini yerine getirememiş olurlar. Bizim esas görevimiz kendimizden olduğu kadar diğer insanlarımıza da ülkemize de vatandaşlarımıza da hizmet üretmek, onların huzurunu, mutluluğu arttırmak içinde mücadele vermek gerekiyor. Bu doğrultuda bu tür esnaf ve işadamlarımıza görevler düşüyor. Bizde her zaman kendilerinin yanlarındayız. Bize ne hizmet düşüyorsa sonuna kadar yapmaya hazırız. “ dedi.
 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet