Skip Navigation Links

Bir dalda değil her dalda Payas!!!

Gönülden gelen her çalışma, gönülden atılan her adım başarıya ulaşmada en önemli faktör.

Spor   A+a-

Gönülden gelen her çalışma, gönülden atılan her adım başarıya ulaşmada en önemli faktör.. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da, sadece belediyecilik hizmetlerinde değil sosyal belediyeciliğin her adımında olduğu gibi sporda da “sadece bir dalda değil her dalda şampiyon Payas!” Sloganıyla yoluna devam ediyor..
 
Bir dalda değil her dalda Payas!!!
Hatay’ın Payas İlçe Belediyesi, onlarca dalda mücadele veren takımlarında 1300 sporcusuyla büyükşehirlerde dahi olmayan örnek bir çalışmayı yürütüyor.
Voleybol erkek takımının ikinci lige çıkması ve ardından da futbolda tam Malatya ekibine karşı oynanan müsabaka sonrası yaşananlar şampiyonluk şansını azaltıp da moralleri bozmuşken, Birecik Belediyespor karşısında deplasmanda atılan rövaşata golüyle gelen sevinç şampiyonluk hayalinin yakında gerçek olacağını gösterdi.
Payaslılar’ın ayakları mutluluktan yerden kesilmiş durumda.. Her ne kadar demir-çelik piyasasında fiyatlar istenilen düzeyde olmasa da, Payas ilçesinde yaşanan başarılar herkesi fazlasıyla mutlu etmeğe yetiyor.
Bu başarıların mimarı efsane Belediye Başkanı Bekir Altan ise, tüm bu organizasyonların finansı ve başarıya giden yolun açılması konusunda baş rol oynasa da, başarının Payaslılar’ın topyekun desteğiyle gerçekleştiğine vurgu yaparak, sosyal belediyeciliğin gereğini eksiksiz yapmanın gayretine dikkat çekiyor.
İslahiye’de çocuklar gibi şen olan futbolcu, taraftar, teknik heyet ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, sporda sadece bir dalda değil onlarca dalda büyük başarılara imza atacak kudretin, Payaslılar’ın asil kanında mevcut olduğunu söylediler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet