Skip Navigation Links

Toki'nin Kura Çekimleri Yüzleri Güldürdü

Dörtyol’da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 224 konut noter huzurunda yapılan kura çekimiyle sahiplerini buldu.

Yaşam   A+a-

Dörtyol’da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 224 konut noter huzurunda yapılan kura çekimiyle sahiplerini buldu.
 
Törene AK Parti Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Cengiz Yücedal, Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Dörtyol Belediye Başkan vekili Mevlüt Saraçoğlu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Ak Parti Hatay İl 2. Başkanı Bilgehan Aksoy, MHP Dörtyol İlçe Başkanı Adem Cihan, Demokrat Parti ilçe Başkanı Alaiddin Arslan, Dörtyol İlçe Sağlık Müdürü Halil Canbolat, TOKİ yetkilileri ve aileler katıldı.
 
Kura çekimi nedeniyle düzenlenen törende konuşan Hatay Vali Yardımcısı Kadim Doğan, "Sosyal devlet olmanın bir gereği de insanlara her ne şartta olursa olsun rahat yaşayabileceği alanlar temin ederek yaşam alanlarını genişletmesidir" dedi
 
Konuşmaların ardından protokol sıra ile kura çekimi yaptı ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kura sonucu isimleri çıkan vatandaşların sevinçleri görmeye değerdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet