Skip Navigation Links

Polis Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar,Polis Haftasının çeşitli etkinliklere kutlanacağını belirtti.

Gündem   A+a-


CENGİZ BAŞER AÇIKLAMA 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
POLİS HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK
 
  İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İskenderun’da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü ve Polis Haftasının çeşitli etkinliklere kutlanacağını belirtti.
Başar, İskenderun Gazeteciler cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, şüphesiz ki insan için sağlıktan sonra en önemli konunun can ve mal güvenliği olduğunu söyledi.

 
Başar, Polis Teşkilatının, 10 Nisan 1845’ten itibaren Emniyet Teşkilatı (Polis Teşkilatı) olarak hizmetlerine başladığını belirterek,”Devletimizin köklü kuruluşlarından biri olan Türk Polis Teşkilatı, geçmişte olduğu gibi bugün de halk nazarında saygın bir yerde durmaktadır. Çünkü Polis Teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatlarındandır. Görevini, zor şartlar altında, gece gündüz büyük fedakârlıklarla, vatan ve millet sevgisiyle, bilinçli ve ciddi bir sorumlulukla yerine getirmektedir.” dedi.
 
 
 Başar,”Emniyet Teşkilatımız ve polisimiz, emniyet ve asayişin sürekli olarak sağlanması, kamu düzeninin temini için, çağdaş demokratik değerlere bağlı, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygılı, çeşitli şartlarda, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirme gayretindedir.”diye konuştu.
 
 

Polis Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet