Skip Navigation Links

'İnsanı Fotoğraflamak' adlı söyleşi büyük ilgi gördü

İskenderun VEMİS Tekno Market tarafından düzenlenen “İNSANI FOTOĞRAFLAMAK “adlı söyleşi büyük ilgi gördü.

Teknoloji   A+a-


İTSO SEMİNER ile 8gunhaber
“İNSANI FOTOĞRAFLAMAK “ADLI SÖYLEŞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İskenderun VEMİS Tekno Market tarafından düzenlenen “İNSANI FOTOĞRAFLAMAK “adlı söyleşi büyük ilgi gördü.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen seminere Adana Fotoğrafçılar Sanatçıları Derneği Başkanı Tahsin Sezer, ,VEMİS Tekno MARKET yetkileri ve çok sayıda fotoğrafçı katıldı.
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan VEMİS yetkililerinden Melodi Çiftçi yaptığı açıklamasında, “Günümüz dünyasında teknolojinin hızla gelişiyor. Bizlerde gelişen ve değişen teknolojiler hakkında bu konuya ilgi duyan kişilere yönelik olarak çeşitli bilgilendirici toplantılar düzenlemek istedik. Bu tip organizasyonlar devam edecek” dedi.

 
 
 
 Ardından konuşan Adana Fotoğrafçılar Sanatçıları Derneği Başkanı Tahsin Sezer toplantının yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek İskenderun bölgesinde fotoğrafçılığa ilginin her geçen arttığını söyledi.
Düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan fotoğraf sanatçısı Ömer Serkan Bakır ise fotoğraf çekmenin bir sanat olduğunu belirterek,”Fotoğraf çekmenin incelikleri vardır.İyi makine demek iyi fotoğraf çekmek demek değildir.O anki durum vaziyet,ışık,kısacası her şey o fotoğrafın kalitesine etki etmektedir.Bu konuda gerek teknik gerek nicelik bakımından bir hayli bilgili ve tecrübeli olmak gerekmektedir.”dedi.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet