Skip Navigation Links

İskenderun’da Ev Center İzdihamı!!!

EV CENTER elektronik ve ev eşyaları satan mağazanın açılışa özel olarak belirlediği indirimler büyük yankı uyandırdı.

Yaşam   A+a-


EV CENTER 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
İskenderun’da Ev Center İzdihamı!!!
 
 İskenderun’da Havuzlu çarşıda yeni şubesini açan EV CENTER elektronik ve ev eşyaları satan mağazanın açılışa özel olarak belirlediği indirimler büyük yankı uyandırdı.
Anadolu’ya açılmaya karar veren İstanbul’da 6 şubesi bulunan Ev Center yönetimi, Anadolu’daki ilk şubelerini İskenderun’a açtı.
  Açılışa özel yüzde 80’e varan indirimler yapan Ev Center yönetiminin açılışta yaşadıkları sıkıntı ise darabaların bir süre kapanmasına neden oldu.

 
 
Bölgenin Başarılı İçmimarlarından Çağrı AYTAŞ'ın Uyguladığı Projelerle Hizmete Giren Ev Center Açılışa Katılan Protokol Üyeleri ve Vatandaşlardan Büyük Beğeni Topladı.
 
Yüzlerce vatandaşın girebilmek için bekledikleri Ev Center’da, elektronik, elektrikli ve elektriksiz ev aletleri, porselen, mutfak gereçleri, cep telefonu, çeyizlik, mobilya, halı ve çocuk gereçlerinde kredi kartlı veya kartsız 15 aya varan taksit seçenekleriyle hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını belirten Genel Koordinatör Kenan Kutlu, açılışta yaşanan izdihamın normal olduğunu belirtirken, Ev Center’in tüm şube açılışlarında bu ilgiyi görmekten de mutlu olduklarını söyledi.
Açılışını İskenderun Belediye Başkan Vekili Kemal Sonay’ın yaptığı Ev Center’da, aynı zamanda Anadolu’da yedinci şubesini açmanın gururunu yaşayan Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Kılıç da hazır bulundu.
Sabahın erken saatlerinde yaklaşık 200 kişi mağaza önünde toplandı. Cadde oluşan yoğun kalabalık nedeniyle polis ve zabıta ekipleri çağrıldı. Mağazanın kapısının açılması ile birlikte bekleyenler içeriye hücum etti. Kapıda izdiham yaşanırken, raflarda yer alan az sayıdaki tost makinesi, saç kurutma makinesi, temizlik aletleri gibi eşyalar kısa sürede tükendi. Güvenlik ekiplerinin aldığı önlemlerle açılışın yapılmasını bekleyen vatandaşlar herhangi bir sorun yaşamadan içeriye alındı. İçeride ürünlerde yapılan indirimler vatandaşların ürün kapma yarışına neden oldu. İndirimde olan ürünler vatandaşlar arasında izdihama neden oldu.
 
 
 

İskenderun’da Ev Center İzdihamı!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
nesrin yaşar 25 Ekim 2013 Cuma
14 10 2013 deeminçelik 12125 camlı lux ocak aldım 3gün önce kullanmak istedim kullanamadım ocağın 3 düğmeleri çalışmadı 2yıl garantili dendi evcenteri aradım servisi aradılar 3günden beri servizciler gelecek ben tüketici haklarına şikat edecegim haklarımı orada savunacagım bozuk mallar satılıyor
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet