Skip Navigation Links

Tolgahan Güven'den tokat gibi cevap

Erzin Ticaret Odası Başkan Adayı Tolgahan Güven, ETSO Başkanı Bekir Soylu’ya sert açıklamalarda bulundu.

Gündem   A+a-

Erzin Ticaret Odası Başkan Adayı Tolgahan Güven, ETSO Başkanı Bekir Soylu’ya sert açıklamalarda bulundu.
 
Erzin Ticaret Odası Başkan adayı Tolgahan Hasan Güven, yaptığı basın toplantısında ETSO Başkanı Bekir Soylu’nun kendisinin sorduğu sorulara verdiği yanıtlarının endişe verici ve kişilerle, adayı karşı karşıya getirmeyi amaçladığını, soruların cevaplarının çarpıtılarak yanıtlandığını söyledi. Erzin Ticaret Odası Başkan adayı Tolgahan Hasan Güven, ETSO Başkanı Bekir Soylu’nun, demogoji oluşturma çabasıyla konuları çarpıttığını dile getirdi.
 
İşte Güven’in Çarpıcı Açıklamaları
 
“Ben seçimlerin saydam zeminde yapılmadığını ve seçimlere herhangi bir şahibe karışıp karışmadığını iddia etmedim, kim olduklarını ve bu kişilerin hangi esaslara göre seçilip seçilmediğini sordum ama siz açıklamanızda isimlerini yazmışsınız?
Biz bu odanın üyeleri olarak bu kişileri bu güne kadar ne sizin ağzınızdan nede basında çıkan herhangi bir başarısından dolayı hatırlayamadık, ortada bir başarı olsa idi odaya kayıtlı esnaflara olumlu katkıları olurdu; bende esnaflara yansımalarının olumlu olup olmadığını sordum, siz bunun yönetim kurulunun yetkisinde olduğunu ve en iyi temsili yapabileceklerini iddia etmişsiniz Şimdi Soruyorum?, Bu güne kadar temsilcilerinizin Erzin’e kazandırdığı yatırımları açıklarmısınız ?
 
ETSO ÇİFTLİK Mİ?
 
Mehmet Nuri Ulu’nun ticari kaydının düşmesinden dolayı Ticaret Odasından da kaydının silinmesi ile ilgili olarak yasal başvurumun hemen ardından evrakların size ulaşması ile beraber siz bana bir açıklama yollayarak, Oda olarak gerekli incelemenin yapılacağını ve düşümün gerçekleştireceğini belirtmişsiniz, Peki mevcut olan üst yazınızın altındaki imza size ait fakat açıklamanızda bu şahsın kayıtlı olduğunu belirtiyorsunuz, bu nasıl başkanlık; evrakları takip etmiyormusunuz ? ETSO Çiftlik mi? Koyunun Kuzudan, Kuzunun Kurttan haberi yok? Saltanattan bahsettik aslı yok mu dur? Böyle bir olayın medya da yer bulmasının ardından Mehmet Nuri Ulu siz veya yönetimiz tasavvufunda Psikolojik baskı ile görevinden ayrıldığını düşünüyoruz, Şimdi ise siz kendi isteği ile ayrıldı ve üye olarak devam ediyor diyorsunuz peki ya oğlu İsmail Ulu’yu neden şahsın yedeği olarak listenize aldınız? Listenizdeki bu aday gösterme olayının saltanat bağlantısı yok mudur ?
 
İDDİALAR ASILSIZSA NEDEN MAHKEMEYE GİTMEDİN?
 
Ben yaptığım basın toplantısında kimseye iftira etmedim, ama siz açıklamanızda iftira diye nitelendirmişsiniz? Haklarımı bilmek ve sorgulamak suçsa “evet” ben suç işliyorum, yaptığım tüm eleştirilerimi örf, adet ve anenelerimizi ön planda tutarak, toplumumuzu aydınlatmak adına yapıyorum, peki ya bu eleştirilerimde kişilik haklarınıza saldırdığımı ve iddialarımın asılsız olduğunu düşünüyorsanız; Neden Mahkemeye gitmediniz?
 
ERZİN’E GELECEK YATIRIMIN NERESİNDESİN ?
 
MKÜ Erzin Devlet Hastanesi- Erzin Turunçgil Üreticileri Birliği, Erzin Narenciye Festivali ve Genç Eller Projesinde yer aldığınızı söylüyor, projeleri sanki kendiniz hayata geçirmişcesine ima ediyorsunuz? Bu projelerin temelini sizin kendiniz attığınızı iddia ediyorsanız, diğer sivil toplum örgütü yöneticileri, Belediye Başkanları, Kaymakmalık Proje Ekibi çalışanları, İlçe de görev yapmış Kaymakamlar, Bölge Milletvekilleri ve Bakanların, bölgeye bu yatırımların gelmesi için yaptığı çalışmaları nasıl değerlendiriyorsunuz?
Siz bu çalışmaların neresindesiniz?
 
BU İŞLER BİR BARDAK ÇAY İÇMEKLE OLMAZ!
 
Yöneticilik; bu konular masaya yatırıldığında mevcut toplantıya gidip, bir bardak çay içip, birkaç söz söylemekmidir? Yoksa ilgili kurumlarla bizzat yerinde görüşüp, onaylanana kadar kapısını aşındırmak mıdır?
 
ERZİN HALKINI KANDIRMAYI BECEREMEDİNİZ !
 
PHOTOSHOP OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
 
Devlet büyüklerine ilçemizin tanıtımı ve yatırımlarla ilgili olarak yaptığım ziyaretleri fotomontaj olarak değerlendirmişsiniz? Peki bununla ilgili olarak size bunları bizzat zamanı zamanına, randevu tarihleri ve kayıtları ile birlikte göstermemi istermisiniz?
 
Sayın T.O.B.B. Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim kurulunuzla beraber verdiğiniz basın açıklamasında yayınlanan fotoğrafın bir fotomontaj olduğunu, bunu yayınlattığınız gazetenin sahibi bizzat bana söyledi, diğer taraftan resimle ilgilenen herkesin ilk bakışta fotomontaj dediği bu resmin farkındasınız; bunu Erzin Halkına nasıl açıklayacaksınız ?
 
Hakkımda herhangi bir dava dosyasının olup olmadığını yazmışsınız?
Evet hakkımda açılan dava dosyası var. Ben topluma yararı olabileceğim düşüncesinde olan bir bireyim ve sorgulayıcı, olan herkesin sorgulanan tarafından hakkında dava açılabileceğini düşünen biriyim.
Fakat benim herhangi kaybettiğim veya hüküm giydiğim bir dava yok!..
Ben suya sabuna dokunmadan vatandaş olunmayacağına inanıyorum, yanlış yapan veya yanlış olduğunu düşündüğüm kişi ve kurumları gerek şahsım adına ve gerek vatandaşlarımız adına sorgulamayı da bilirim. Bilinçli toplumun gereği de tam olarak budur ve bunun yapılması gereklidir.
 
BAŞKASININ İCRAATİNİ ‘BEN YAPTIM’ DİYECEK KADAR KÜÇÜLMEDİM!
 
Ben başkalarının yaptığı icraatları ben yaptım diyerek sahip çıkacak ucuz ve kısır politika bu güne kadar izlemedim. Yapacağım icraatları söyledim. Değerli üyelerimiz takdir ederse ve bu yönetimin başına geçersem bunları yapamaz isem beni, benim gibi sorgulayabilirsiniz, benim kimseye verilmeyecek bir hesabım bugüne kadar olmadı bugünden sonra da asla olamaz.
 
SORUYORUM!..
 
Şimdi soruyorum sana Bekir Soylu;
Ticaret Odası seçimini kazanamayacağımızdan bahsetmişsiniz? Sen kazanacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Üyelerin fikir ve düşüncelerine neden saygı duymuyorsun?
Bunu bu şekilde ifade ederek insanların fikir hüviyetlerine karşı durarak suç işlediğinin farkındamısın?
Kişilik haklarına saldırdığımdan ve Basın – Yayın organlarını bu saldırılara alet ettiğimden bahsetmişsin?
 
Kişilik haklarına saldırdı isem neden mahkemeye gitmedin? Neden hakkını aramadın? Basın yayın organları noktasına gelince, halkı şahit göstererek sorular sormam ve bunu objektif bir ortamda yapmamdan neden rahatsızlık duyuyorsun? Ben basın açıklamalarımı yazılı olarak değil; soru cevap şeklinde veriyorum, peki ya sen bunu neden yapmıyorsun? Fotomontaj resim kullanarak halkı kandırıyorsun, bunu bizzat yayın yaptırdığın gazetenin imtiyaz sahibi Mehmet Uras bunu bana kendi dile getirdi. Bu basın kanalı ile halkı kandırmak ve buna basını alet etmek değil midir?
 
O KOLTUK, HALKIN KOLTUĞUDUR. DÜRÜST İSEN CEVAP VER !
 
8 yıl boyunca ETSO’da Başkanlık görevinde bulundun, bu güne kadar üyelerinin hangi hakkını savunmak adına bunu halk ile paylaştın ve sorguladın? Hangi hakkı medya zeminine taşıyarak üyelerine “sahipsiz değilsiniz” dedirttin?
Ben Hasan Tolgahan Güven olarak; başkanlığın sadece koltuğu doldurmak olduğuna inanmayanlardanım, Savunduğum bir kitle varsa bu kitlenin haklarını her platformda savunur, gerekirse masaya yumruğumu vururum.
 
Etso Başkanı Bekir Soylu; bırakın başkan adayı olmayı bir üye olarak dahi bu soruları size yöneltsem bana cevap vermeye mecbursun, oturduğun koltuk senin ofis koltuğun değil, halkın koltuğudur, dolayısı ile halkın sorduğu her soruyu seviye gözetmeksizin ve demogoji yapmaksızın cevaplamak zorundasın.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet