Skip Navigation Links

AK Partililer Çanakkale'ye Gitti

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, beldelerinde şu ana kadar Çanakkale’ye yaklaşık 12 Bin 500 vatandaşı gönderdiklerini belirtti.

Yaşam   A+a-


PAYASLI AK PARTİLİLER 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
PAYASLI AK PARTİLİLER ÇANAKKALE’YE GİTTİ
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, beldelerinde şu ana kadar Çanakkale’ye yaklaşık 12 Bin 500 vatandaşı gönderdiklerini belirtti.
Altan, AK Parti Payas Belde Başkanlığı tarafından düzenlenen Çanakkale Gezisi öncesinde belde binası önünde düzenlenen uğurlama törenine katıldı.
Altan, sadece yol kaldırım, yapmadıklarını belirterek,”Biz sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. İnsana olan yatırımın en büyük yatırım olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda birçok kez Çanakkale gezisi düzenledik. Çanakkale Türk milletinin önsözüdür. Geçmişine bakmayan milletler ileriye gidemezler” dedi.

 
Altan,” " Çanakkale, bir milletin var oluş mücadelesidir. Çanakkale Zaferi, dünya tarihinde bir dönüm noktasıdır.Çanakkale'de bu vatan için canlarını düşünmeden feda eden şehitlerimiz rahat olsunlar. Çünkü Türk Milleti'nin yüreğindeki yerleri çok sağlamdır. İnsanlık var olduğu sürece, milletçe Çanakkale şehitlerinin aziz hatırası yüreklerimizin en özel yerinde olmaya devam edecek. “şeklinde konuştu.
Belde Başkanı Hasan Altunsoy ise Çanakkale ruhunu yerinde yaşamak istediklerini belirterek, şehitlerimizi bir kez daha anmak, oradaki atmosferi hissetmek için böyle bir program düzenledik” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Altan, Çanakkale’ye gidecek olan AK Parti üyelerini tek tek uğurladı.
 
 

AK Partililer Çanakkale'ye Gitti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet