Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş'ın Konuğu Bu Kez Minikler

Nurettin Zengi Anaokulu öğrencileri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

Eğitim   A+a-

Okula hediye ettiği oyun grubu ve desteklerinden dolayı Başkan Savaş’a teşekkür ettiler
 
MİNİK ÖĞRENCİLER BAŞKAN SAVAŞ’IN KONUĞU OLDU
 
Nurettin Zengi Anaokulu öğrencileri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.
Ziyarete, Nurettin Zengi İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Tuna, Nurettin Zengi Anaokulu Öğretmeni Gülşen Tekelioğlu, Öğretmen Yardımcısı Çiğdem Sarı ve minik öğrenciler katıldı.
Minik öğrencilerin takdim ettiği çiçeği alan Başkan Savaş, minik konukları ile tek tek tanışarak bir süre sohbet etti.
Minik öğrenciler sohbet sırasında Başkan Savaş’a belediye başkanının görevlerini sordular.
Öğrencilerin sorusu üzerine Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, çocuklara belediye başkanının görevini anlattı.
Başkan Savaş, belediye başkanlarının şehre hizmet üreten kişiler olduğunu belirterek, “Belediye başkanının başında bulunduğu belediyeler, şehrin alt ve üst yapı çalışmaları ile ihtiyaç olan modern tesisler yapar, şehir temizliğini gerçekleştirir, park ve bahçeler yapar, siz çocuklar için oyun parkları, spor alanları yapar, okullara destek vererek ihtiyaçlarını giderir ve okullara oyun parkları yapar.” dedi.
Nurettin Zengi İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Tuna, öğretmenler ve öğrenciler okullarına oyun grubu hediye eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ederek, “çocuklarımız, okulumuza hediye ettiğiniz oyun parkında güzel vakit geçiriyorlar. Hizmetleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim” dedi. Minik öğrenciler, Başkan Savaş’a şiirler okuyarak hünerlerini sergilediler. Başkan Savaş daha sonra ziyaret anısına konukları ile fotoğraf çekildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş