Skip Navigation Links

Yaptıkları Sportmenliğe Yakışmadı

BAL 4.Grupta liderliğini sürdüren Payas Belediyespor 1975 spor kulübü Salı günü kendi saha ve seyircisi önünde 44 Malatyasporu konuk etti.

Spor   A+a-

YAPTIKLARI SPORTMENLİĞE YAKIŞMADI
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4.Grupta namağlup liderliğini sürdüren Payas Belediyespor 1975 spor kulübü Salı günü kendi saha ve seyircisi önünde 44 Malatyasporu konuk etti.
 
Çiçeklerle karşılanan karşı kulübün yöneticileri ve futbolcularının yapmış oldukları edepsizce ve sportmenliğe yakışmayan davranışları ve hareketleri ile karşılaşamaya gölge düşürdüler.
 
Payassporun attığı beraberlik golünün ardından önce hakeme daha sonra saha komiseri Zafir Koç saldıran futbolcular ve teknik heyet maçı katlettiler.
 
Gerginleşen ortamda Zafir Koç’a yumruklu ve tekmeli saldırıların ardından saha görevlisi Hakan Tunç ‘a tekme tokat ve linç edilircisine darp edildi. Olaylar sonrası hastaneden rapor alanlar karşı kulüpten şikâyetçi oldular.
 
44 Malatya sporlu taraftarlar sahaya yabancı maddeler atarak polislerin yaralanmasına sebep olurken ,maçı takip eden gazetecilere ve Payassporlu taraftarlara taşlı saldırıda bulundular.
 
Saha görevlileri tarafından yapılan sakin olun anonslarına rağmen şiddetini daha da arttıran 44 Malatya sporlu futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar ortalığı daha da gerginleştirerek sahada bulunan bayrakları yaktılar.
 
Maçtan sonra stadın bir çok yerine zarar veren 44 Malatyasporlu taraftarlar,futbolcular, teknik heyet ve kulüp yöneticilerinin büyük cezalar alması bekleniyor.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet