Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hayat için kan, huzur için 155

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu.

Gündem   A+a-


İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu. Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen kan bağışına İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, müdür yardımcıları ile çok sayıda kan bağışında bulunmak isteyen polis memurları katıldı.
İlk olarak Emniyet Müdürü Cengiz Başer ve müdür yardımcıları kan verdi.
Emniyet Müdürü Cengiz Başer, personellerine kan vermenin bir ihtiyaç olduğunu anlattıklarını belirterek, “Bunu Kızılay’ın yapmış olduğu tüm açıklamalarda da duyuyoruz. Bu sebeple uygun bir fırsatı yakalamışken biz de İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak kan vermek istedik. Nasıl ki kan hayat kurtarıyorsa toplumsal duyarlılığı arttırmak adına biz de bir katkı sağlamak istedik. Emniyet teşkilatı olarak bu zamana kadar toplumumuzun güvenliği adına operasyonlar gerçekleştirdik. Bugün halkımıza yarar sağlamak adına kan bağışında bulunmak istedik. Tabi bunu bir slogan ile yaptık. ‘Hayat İçin Kan, Huzur için 155’ diye. Her ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Biri hayat kurtarırken, diğeri halkımızın güvenliğini sağlamak adına çalışmalar yapıyor. Vatandaşlarımız 155’i aramaktan çekinmesinler. Vatandaşımızdan kendisi için değil sadece toplum içinde faydalı olacağını düşündüğü konularda 155’i aramalarını istiyoruz. Kan bağışı da buna bir örnektir. Kan bağışı sadece kişinin kendisi için verdiği bir bağış değildir. Başkalarının hayatlarını kurtarmak adına da yapıyoruz” dedi.
İskenderun Kızılay Başkanı Ümit Günay ise, Müdür Başer’e duyarlılıklarından ötürü teşekkür ederek, “ Ben Müdür bey başta olmak üzere tüm emniyet personelini kutluyorum. Polis teşkilatımız yoğun mesai harcıyor. Bu değerli mesailerinin arasında sosyal sorumluluk projesi olan kan bağışına da zaman ayırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Türk Polisi her dara ve sıkıntıya düştüğümüzde toplumumuzun yanında olan bir teşkilattır. Aynı şekilde Türk Kızılayı da toplumun sıkıntılarına çözüm arayan bir teşkilat. Bu iki teşkilatın ortaklaşa yapmış olduğu bu çalışmada Türk insanının ihtiyacı olan kan hizmetini temin etmek için çalışıyor” dedi.




















Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş