Skip Navigation Links

Yolbulan-Baştuğ dan Haddehane Yatırımı..

Yolbulan-Baştuğ Metalurji Osmaniye OSB’de yatırımlarını sürdürürken üretim ve istihdam hedefini de büyütme kararı aldı..

Ekonomi   A+a-


YOLBULAN BAŞTUĞ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

Türkiye’de demir-çelik ve metalurji sektörlerinde üretim hacmi, ihracatı ve istihdamıyla en önemli sanayi kuruluşlarından birisi olan bölgenin iki önemli dev kuruluşu Yolbulan ve Baştuğ aileleri ortaklığıyla Osmaniye OSB’de faaliyet gösteren Yolbulan-Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş., yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.



 

Hedeflerine koşarken 2012 yılında başarılı bir grafik yakalayan Yolbulan-Baştuğ Metalurji, tesislerine haddehane yatırımıyla devam ederken, düzenlenen törenin ardından çalışanlarıyla da kavurma partisinde bir araya geldi.

Yolbulan-Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yolbulan ile Genel Müdür Çetin Kaya, temel atma töreninin ardından çalışanlarıyla kavurma partisinde bir araya gelerek yeni haddehane yatırımını kutladılar.

Kavurma partisinde 8. Gün Haber Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ın  sorularını yanıtlayan Genel Müdür Çetin Kaya, “Yeni haddehanemizin temelimizin hafriyat işine başladık, bu hafriyat işlerini hem çalışanlarımız tarafından hem de kamuoyu tarafından bilinmesi ve hayırlara vesile olması bakımından bir kurban kesildi. Kurban etinden de kavurma yaparak, kavurma partisi şekline dönüştürdük.

Yolbulan-Baştuğ mevcut tesislerine ilaveten haddehane yatırımları yapıyor.  İki sene sonra bu yatırımlarımız üretime başlayacak. Şuanki ürettiğimiz ürünü nihai ürün haline getireceğiz. Böylece istihdam sayımız artacak ve ekonomiye katkımız artacak. 2013 yılında, 2012 yılına göre daha iyi üretimler yaptık. Hedeflerimizi yakaladık. 2012 yılındaki pazar ve piyasa koşullarındaki dönem dönem yaşanan olumsuzluklardan dolayı üretimimizi planlı bir şekilde dönem dönem azaltmak durumda kaldık. Buna rağmen hedeflerimizi yakaladık. Dünya’da genel ekonomik sıkıntı var. Bu genel ekonomik sıkıntının çözülmesine bağlı olarak da demir-çelik sektöründeki sıkıntılar daha da azalacaktır. Umuyoruz ki 2013 yılı 2012 yılına göre daha iyi olsun. “dedi.

Yolbulan-Baştuğ dan Haddehane Yatırımı.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet