Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ümit Payaslı Beşiktaş İzleme Komitesi'ne Atandı

Uzun yıllardır Profesyonel futbol hayatını başarıyla sürdüren Ümit Payaslı (paşa ümit)Beşiktaş İzleme Komitesine atandı.

Spor   A+a-

Uzun yıllardır Profesyonel futbol hayatını başarıyla sürdüren Ümit Payaslı (paşa ümit)Beşiktaş İzleme Komitesine atandı.
Beşiktaş Teknik direktörü Samet Aybaba’nın görevlendirdiğini Ümit Payaslı, Hatay başta olmak üzere Güneydoğu ve İç Anadolu da Beşiktaş’a futbolcu bakacak.
Haber ekibimize açıklamada bulunan Ümit payaslı, biliyorsunuz ki uzun yıllardır profesyonel futbol yaşantım oldu. Bundan sonra ise antrenörlük çalışmalarımız sürdü. Zaten çok değerli hocamız Samet Aybaba ile sık sık görüşüyordum, bizlerin devamlı yardımcısı oldu.
 
 Ben bu göreve Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba tarafından getirildim. Uzun
Zamandan beri Samet Aybaba ile istişare halindeydik zaten. Bizlere çok önemli bir görev verdi. Türk futboluna yeni sergenler ve oyuncular yetiştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz, Türkiye’nin her yerini adım adım gezerek Beşiktaş başta olmak üzere türk futboluna gençlerimizi kazandıracağız bu görevim hem bana hem iskenedurlulara hayırlı olsun açıklamasını yaptı.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar