Skip Navigation Links

Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bir İlke Daha İmza Attı

MKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Odyoloji ünitesinin açılışıyla bir ilke daha imza attı.

Sağlık   A+a-


Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bir İlke Daha İmza Attı
MKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Odyoloji ünitesinin açılışıyla bir ilke daha imza attı.
Hastanede yapılan törene Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Duru, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ile birlikte hastane personeli ve basın mensupları katıldı.
MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, açılış töreninde yaptığı konuşmada, üniversitenin alt yapı çalışmaları ve hastane bünyesinde uygulanan tedaviler hakkında bilgi verdi.
Hastaneye yapılan yeni yatırımlarla bölgedeki hastaların ihtiyaçlarına konusunda adım adım ilerlediklerini ifade eden Güder, ileri düzey tedavi yöntemleriyle hastanenin göz dolduran bir noktada olduğunu söyledi.
 
 Yapılan çalışmaların bir ekip başarısı olduğunu belirten Prof. Dr. Güder, "Açmış olduğumuz Odyoloji ünitemizin herkese yararlı olmasını, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Doğru tedavi için doğru alt yapı oluşturulması gerekiyor. Bunda görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, derman arayan vatandaşlara da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 
 Hastane Başhekimi Mehmet Duru' da, hastanenin mevcut durumu hakkında bilgilendirmede bulunarak yeni açılan Odyoloji ünitesinde Hatay ve bölgedeki işitme ve denge kaybı yaşayan hastalara en iyi hizmeti verebilmeyi amaçladıklarını bildirdi.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet